Μαύρο Ρόδο: Ο σκηνοθέτης της σειράς δίνει το πιο μεγάλο spoiler για το μέλλον Ελισάβετ και Πέτρου

07.06.2023
Μαύρο Ρόδο: Ο σκηνοθέτης της σειράς δίνει το πιο μεγάλο spoiler για το μέλλον Ελισάβετ και Πέτρου
Ένα βήμα πριν από το φιλί είναι οι δυο πρωταγωνιστές όμως η Ελισάβετ πάλι θα τον διώξει τον Πέτρο. Όχι για πολύ όμως. Και το μαθαίνουμε από την πιο έγκυρη πηγή!

Κάπως πήγε να αναπτερωθεί το ηθικό των φανς στο τελευταίο επεισόδιο αφού ο Πέτρος έμαθε για την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ και την προσέγγισε με τον πιο γλυκό τρόπο, όμως παρά την ένταση που θα έχει η σκηνή με το παρολίγον φιλί τους, η ώρα της επανασύνδεσης δεν έχει έρθει ακόμη.

Στο σημερινό (7/6) επεισόδιο θα δούμε την Ελισάβετ να διώχνει ξανά τον Πε΄τρο ο οποίος ΄ομως, σίγουρα δεν το βάζει κάτω! Εκείνη του ζητά να μην την ξανανοχλήσει όμως εκείνος όλο στο μοναστήρι τριγυρίζει και θα τη δει την ώρα που με έναν σπασμό θα πέσει κάτω. Ίσως είναι η ώρα του υπερηχογραφήματος για την οποία μας έχει ήδη προϊδεάσει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος; Θα φανεί.

Πάντως, προς το παρόν παραμένουμε στον... πάγο με πιο φλέγον ζήτημα αυτό του Βίκου ο οποίος επιβεβαιώνεται ότι είναι γιος της Φιλαρέτης, αλλά κατά πώς φαίνεται, με το χεράκι του Λουκά μητέρα και γιος δεν θα προλάβουν να συναντηθούν εν ζωή!

Ιδού το σημερινό trailer:

{https://www.youtube.com/watch?v=nyUKi73beDQ&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Στο Twitter πάντως είδαμε μία απόδειξη του "το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι".

Είδαν κι απόειδαν οι φανς στο Twitter και πήραν το πράγμα στα χέρια τους.

Συγκεκριμένα ένας από αυτούς με όνομα χρήστη Simela κοινοποίησε dm που αντάλλαξε με τον σκηνοθέτη της σειράς τον οποίο ρώτησε ευθέως πότε θα τα βρουν Ελισάβετ και Πέτρος. Και η απάντηση ήταν κάθετη: "Από την άλλη εβδομάδα θα έρχονται σιγά σιγά ξανά κοντά"... Ανυπομονούμε!

{https://twitter.com/simela_16/status/1666434156899840000}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.06.2023 - 18:45