Σασμός Sneak Preview: Ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα τον Μανώλη και την Τζένη

07.06.2023
Σασμός Sneak Preview: Ο Νικηφόρος πιάνει στα πράσα τον Μανώλη και την Τζένη
Εκτός από τις εξελίξεις στα μέτωπα Αργυρώ - Αστέρης και Μαθιός - Βασιλική, έχουμε κι άλλες που αφορούν σε ένα ερωτικό τρίγωνο που προέκυψε από το πουθενά!

Ο Μαθιός παλεύει να δεχτεί ότι έχασε για πάντα τη Βασιλική στην οποία έχει αποκαλύψει ότι ήταν εκείνος που σκότωσε τον Στεφανή, ενώ εκείνη ζητά ήδη διαζύγιο. Ο Αστέρης και η Αργυρώ ζουν τον έρωτά τους και ονειρεύονται Σασμό με τον Πετρή τους στην αγκαλιά.

Την ίδια στιγμή, οι υποψίες του του Νικηφόρου για τη σχέση που έχουν ξεκινήσει "πίσω από την πλάτη του" ο Τζένη και ο Μανώλης επιβεβαιώνονται με τον πιο ωμό τρόπο καθώς του κάνει "τσακωτούς" επιστρέφοντας νωρίτερα από το αναμενόμενο στο σπίτι.

Μαύρο Ρόδο και Σασμός: Η φωτογραφία με τα δύο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια που μπέρδεψε όλο τον κόσμο

Το sneak preview που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει ακριβώς τη σκηνή, η οποία όμως, δυστυχώς μοιάζει κάπως... "τζούφια", όπως γενικότερα και η χημεία μεταξύ του νέου ζεύγους που έχει προκύψει και ενώ πείθει ως προς τη συναισθηματική σύνδεση, ερωτικά, μάλλον... "δεν"!

Σε κάθε περίπτωση, ο χαμός θα γίνει. Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος και αντιδρά ζητώντας τα ρέστα. Τι θα συμβεί από ε΄δω και πέρα; Αναμένουμε στο ακουστικό μας. Ιδού το sneak preview.

{https://www.youtube.com/watch?v=Di4pZ2Y-E28&ab_channel=AlphaTVGreece}

Σε άλλες εξελίξεις, έχουμε την Καλλιόπη σε σύγκρουση με τον Αστέρη και την Αργυρώ για το θέμα του παιδιού. Εκείνοι προσπαθούν να της εξηγήσουν, αλλά δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια, πράγμα που οδηγεί και τον Αστέρη με τον Μαθιό σε μια απόφαση, η οποία θα πέσει σαν κεραυνός στο αρχοντικό των Σταματάκηδων. Ο Ευθύμης συνεχίζει να πολιορκεί τη Στέλλα, που δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, ενώ η Βασιλική προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου, την ώρα που ο παπάς βασανίζεται από το δίλημμα για το αν πρέπει να της αποκαλύψει την αλήθεια για το Νικηφόρο, ότι, δηλαδή είναι γιος δικός της και του Μαθιού και όχι του Στεφανή.

{https://www.youtube.com/watch?v=OTMbFi29yY8&ab_channel=AlphaTVGreece}

Και όσο γίνονται αυτά στον σασμό

Τελευταία τροποποίηση στις 07.06.2023 - 13:32