Ορφέας Αυγουστίδης: Οι φανς του Σασμού ψάχνουν τον Αστέρη στο trailer του τρίτου κύκλου κι εκείνος τους τρολάρει

14.07.2023
Ορφέας Αυγουστίδης: Οι φανς του Σασμού ψάχνουν τον Αστέρη στο trailer του τρίτου κύκλου κι εκείνος τους τρολάρει
Αυλαία έριξε ο Σασμός χθες βράδυ και το trailer για τον επόμενο, τρίτο κύκλο ξεσήκωσε τους φανς που Αστέρη έψαχναν και Αστέρη δεν έβρισκαν. Ο Ορφέας Αυγουστίδης, πάντως, έδωσε το «παρών» στα social media.

Ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος κύκλος της σεζόν στον Σασμό και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα καθώς αφενός ναι, παντρεύτηκαν επιτέλους ο Αστέρης και η Αργυρώ αλλά ένα preview που έδωσαν οι παραγωγοί για τον επόμενο κύκλο τους άφησε με ερωτηματικό καθώς εκείνος δεν φαινόταν πουθενά.

Οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές της σειράς είπαν το «αντίο» τους για λίγο με τον δικό τους τρόπο. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, για παράδειγμα, μοιράστηκε μια νυφιάτικη πόζα της και στη λεζάντα αναρωτήθηκε αν πρόκειται πράγματι για το τέλος!

{https://www.instagram.com/p/CurEW-DIPxe/}

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, από την άλλη, σα να τρόλαρε τους φανς που τον έψαχναν εναγωνίως στο trailer αλλά δεν τον έβρισκαν με μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία. Ημίγυμνος και βρεγμένος από τον νερό ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει τις διακοπές του και το απολαμβάνει. #summering στο Hashtag και τα «λέει» όλα.

{https://www.instagram.com/p/CurGV2Srupq/}

Όσο για το βίντεο που προκάλεσε αναταραχή; Ιδού το trailer του τρίτου κύκλου του Σασμού που ήρθε με τον τίτλο «Επίλογος».

{https://www.youtube.com/watch?v=kB1UTKhJa0o&ab_channel=AlphaTVGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.07.2023 - 14:13