Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Σαν σήμερα μάθαμε ότι θα γίνουμε γονείς» - Η συγκινητική εξομολόγηση και οι φωτογραφίες

14.07.2023
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: «Σαν σήμερα μάθαμε ότι θα γίνουμε γονείς» - Η συγκινητική εξομολόγηση και οι φωτογραφίες
Πάντα θέλει να μοιράζεται σημαντικές στιγμές στη ζωή της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και το ίδιο έκανε και σήμερα.

Η σημερινή ημερομηνία, 14 Ιουλίου, θα έχει πάντα μια ξεχωριστή βαρύτητα για την Εριέττα και τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη καθώς είναι η μέρα που το 2021 έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς.

Με μια σειρά από stories, η 30χρονη επιχειρηματίας και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων και του βιγκανισμού γύρισε τον χρόνο πίσω στην εποχή που ύστερα από ακετό καιρό, οι προσπάθειε΄ς τους για εγκυμοσύνη έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

«Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια μάθαμε ότι θα γίνουμε γονείς», γράφει επάνω σε μια γλυκύτατη φωτογραφία των δυο τους η Εριέττα συμπληρώνοντας πως ακόμη κοιτάζει τον Νίκο και δεν πιστεύει ότι είναι δικός τους.

10_11.jpg11_4.jpg

Γυρίζοντας τον χρόνο λίγο νωρίτερα από εκείνη τη μέρα, και συγκεκριμένα στις 16 Ιουνίου 2021 η Εριέττα είχε κάνει μια ανάρτηση μέσα από την οποία ενημέρωνε ότι είχαν κάνει την τελευταία εξωσωματική και χρειαζόταν να περιμένουν δύο εβδομάδες (που θα περνούσαν μαρτυρικά) μέχρι τη Β χοριακή που θα έδειχνε αν όλα είχαν πάει καλά εκείνη τη φορά.

{https://www.instagram.com/p/CQMNORKFRn5/}

«Τα καταφέραμε»: Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση γιορτάζει και μιλά για την τελειότητα που δεν θέλει

Βέβαια, παρόλο που, όπως μας λέει σήμερα οι ίδιοι έμαθαν τον Ιούλιο του 2021 ότι περίμεναν το πρώτο τους παιδί, η επίσημη ανακοίνωση έγινε τον Οκτώβριο, με μια φωτογραφία από το ίδιο σημείο, με την ίδια συγκίνηση.

{https://www.instagram.com/p/CVIJUu1o8KH/}

Ιδού και μερικές ακόμη φωτογραφίες που μοιράστηκε σήμερα η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, εκφράζοντας ταυτόχρονα το πόσο αγαπά και όλες τις γυναίκες που περνούν τώρα ό,τι είχε περάσει κι εκείνη μέχρι να έρθει το πολυπόθητο θετικό τεστ! Μία τεράστια αγκαλιά για όλες!

12_1.jpg

13_2.jpg

14.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 14.07.2023 - 16:16