Goldie Hawn: Αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της 39χρονης σχέσης της με τον Kurt Russell

Goldie Hawn: Αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας της 39χρονης σχέσης της με τον Kurt Russell
Η Goldie Hawn και ο Kurt Russell ζουν μια ιστορία αγάπης εδώ και δεκαετίες, αλλά η απόφαση του ζευγαριού να μην επισημοποιήσει ποτέ τη σχέση του, θεωρήθηκε πολλές φορές ανορθόδοξη.

Η 77χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, μίλησε πρόσφατα για τη σχέση της με τον επί χρόνια σύντροφό της και για τον λόγο που το ζευγάρι δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Γιατί να είμαστε παντρεμένοι; Δεν θα ήταν αυτή μια καλύτερη ερώτηση;» είπε η Hawn σε συνέντευξη που έδωσε στον Chris Wallace του CNN.

Όταν ο Wallace πίεσε περισσότερο, την Ηawn - η οποία είναι ζευγάρι με τον 72χρονο Russell από το 1984 - είπε ότι έχουν δει αμφότεροι σε προηγούμενες σχέσεις τους τα αποτελέσματα ενός αποτυχημένου γάμου.

Goldie Hawn: Αποκαλύπτει γιατί δεν παντρεύτηκαν με τον Kurt Russell μετά από 39 χρόνια σχέσης

«Όταν δεν τα πηγαίνει καλά, καταλήγει να είναι μια μεγάλη επιχείρηση», εξήγησε η Hawn, η οποία ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον ηθοποιό Gus Trikonis από το 1969 έως το 1976 και αργότερα με τον μουσικό Bill Hudson από το 1976 έως το 1982. Από την πλευρά του, ο Russel ήταν παλαιότερα παντρεμένος με την ηθοποιό Season Hubley από το 1979 έως το 1983 και έχουν έναν γιο, τoν Boston.

«Είναι πάντα άσχημο», είπε. «Κάποιος πρέπει να ρίξει μια ματιά και να πει: “Πόσα διαζύγια έχουν πλάκα; Πόσα διαζύγια δεν κοστίζουν χρήματα; Πόσα διαζύγια σε κάνουν πραγματικά να μισείς το άτομο περισσότερο από ότι πριν; Πόσα διαζύγια έχουν πληγώσει παιδιά;”».

Στη συνέχεια, ο Wallace που σημείωσε ότι η Hawn και ο Russell είναι μαζί για τέσσερις δεκαετίες, της είπε: «Δεν πρόκειται να χωρίσεις».

«Πώς το ξέρεις;» απάντησε εκείνη. «Μου αρέσει η ιδέα ότι μπορώ να ξυπνάω το πρωί και να παίρνω αποφάσεις κάθε μέρα, αν θέλω να είμαι εδώ».

{https://www.instagram.com/p/Cp5LLxdrkPA/}

«Εννοώ ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες», συνέχισε. «Δεν είναι πάντα εύκολες. Υπάρχουν όλων των ειδών τα εμπόδια που περνάμε. Υπάρχουν πράγματα στα οποία πιστεύουμε, πράγματα στα οποία δεν πιστεύουμε και πράγματα στα οποία συμφωνούμε».

Kurt Russell: Με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τη θετή του κόρη, Kate Hudson, που τον έκανε τον «πιο τυχερό πατέρα στον κόσμο»

«Επομένως, πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τον καθένα να παραμένει ανεξάρτητος με ανεξάρτητη σκέψη, ώστε να αντέχει τον εαυτό του και να διατηρεί πραγματικά αυτό το συναίσθημα», πρόσθεσε.

Παρόλο που δεν παντρεύτηκαν ποτέ, η Hawn και ο Russell έκαναν ένα παιδί, τον Wyatt Russell, το 1986.

Η δημοφιλής ηθοποιός είναι επίσης μητέρα των ηθοποιών Kate Hudson και Oliver Hudson, οι οποίοι έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν ότι αποκαλούν τον Russell «μπαμπά».

{https://www.instagram.com/p/CtoJb3xMuHy/}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2023 - 19:48