Kurt Russell: Με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τη θετή του κόρη, Kate Hudson, που τον έκανε τον «πιο τυχερό πατέρα στον κόσμο»

22.06.2022
Kurt Russell: Με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τη θετή του κόρη, Kate Hudson, που τον έκανε τον «πιο τυχερό πατέρα στον κόσμο»
Υπάρχει κάτι τόσο γλυκό στη σχέση του Kurt Russell και της Kate Hudson. Δεν είναι η βιολογική του κόρη, αλλά έγινε ο πατέρας που χρειαζόταν να τη μεγαλώσει, όταν ο βιολογικός πατέρας της, Bill Hudson, αποξενώθηκε από την οικογένεια. H Hudson φρόντισε να τον τιμήσει την Ημέρα του Πατέρα, γιατί ο Russel ήταν εκεί σε κάθε της βήμα.

Η Kate Hudson το παραδέχεται δημόσια: "Ελλάδα σ' αγαπάμε"

Η 43χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν, με τους δυο τους να αγκαλιάζονται. Η Hudson είχε τα χέρια της τυλιγμένα γύρω από τον Russell, ενώ εκείνος είχε απαλά το ένα χέρι στο κεφάλι της. Έμοιαζαν σαν να έβλεπαν ταινία ενώ κάποιος (ίσως η μαμά Goldie Hawn;) τράβηξε τη φωτογραφία πατέρα-κόρης. Η Kate ευχήθηκε με αγάπη: «Διασκεδαστικός, περιπετειώδης, παθιασμένος, αποφασιστικός, ειλικρινής, αφοσιωμένος, καταπληκτικός πατέρας και η καλύτερη χαίτη στο Λος Άντζελες! Τυχεροί που είμαστε! Σ 'αγαπώ Μπαμπά! Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα».

Η Hawn απάντησε στην ανάρτηση της κόρης της, σχολιάζοντας: «Αγάπη μου, αυτή η φωτογραφία λέει πολλά», με τρία emoji καρδιές. Αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να σε συγκινήσει, η Hawn επέστρεψε με ένα άλλο σχόλιο, αφού έδειξε τη δημοσίευση στον Russell, ο οποίος δεν έχει λογαριασμό στα social media — και μας αρέσει που το μοιράστηκε με όλους μας. «Αγάπη μου, το έδειξα στον μπαμπά. Εδώ είναι το μήνυμά του…» έγραψε η Hawn.

Goldie Hawn: Ο ξέφρενος χορός σε παραλία της Σκιάθου μας έφτιαξε τη διάθεση [video]

Πιάσε ένα χαρτομάντιλο πριν διαβάσεις τι είπε ο Russell στην απάντησή του γιατί θα σε κάνει να δακρύσεις. «Πουλάκι μου, η μαμά μόλις μου έδειξε αυτή τη φωτογραφία, αυτό είναι το τέλειο δώρο για την Ημέρα του Πατέρα. Δεν την έχω ξαναδεί. Ουάου... με σκότωσε», έγραψε η μαμά της Husdon για λογαριασμό του Russell. «Πολύ νερό κάτω από τη γέφυρα… είναι κάπως δύσκολο να το δεις γιατί όλο το νερό φαίνεται να έχει βρει τον δρόμο του στα μάτια μου… ευχαριστώ που με έκανες τον πιο τυχερό πατέρα στον κόσμο γλυκιά μου. Σ'αγαπώ».

Πρέπει επίσης να συμφωνήσουμε με την Drew Barrymore, η οποία έγραψε στα σχόλια, «ουάου, αυτό σχεδόν πονάει, είναι τόσο γλυκό». Η αγάπη του Russell είναι μια αληθινή απόδειξη της ιδέας ότι η οικογένεια δεν είναι μόνο αυτή που έχει το ίδιο αίμα αλλά έχει να κάνει με το άτομο που είναι πρόθυμο να είναι εκεί όταν το χρειάζεσαι περισσότερο.