Η Kim Kardashian μαθαίνει στον Pete Davidson να τη βγάζει φωτογραφίες για stories - Κινδύνευσε αλλά το διασκέδασε και ιδού το αποτέλεσμα!

22.06.2022
Η Kim Kardashian μαθαίνει στον Pete Davidson να τη βγάζει φωτογραφίες για stories - Κινδύνευσε αλλά το διασκέδασε και ιδού το αποτέλεσμα!
Το να είσαι φίλος/σύζυγος στο Instagram είναι μια σοβαρή δουλειά. Πρέπει να κατανοήσεις το όραμα της συντρόφου σου. Πρέπει να βάλεις σωστά τις γωνίες. Ο φωτισμός. Η προοπτική. Ξέρεις πότε να σκύψεις για να επιμηκύνεις τη σιλουέτα της αγαπημένης σου; Πότε να κάνεις βήματα πίσω για να δείξεις ότι το σκηνικό ταιριάζει με το ντύσιμο; Αυτό το είδος δουλειάς απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια και ένστικτο για έξυπνη σκηνοθεσία—ίσως ένα «βλέμμα πάνω από τον ώμο» ή ένα «φτιάξε τα μαλλιά σου από εκείνη την πλευρά» ή ένα «ας το κάνουμε ξανά, τα παπούτσια σου κόπηκαν». Είναι καλλιτεχνική διεύθυνση. Είναι συναισθηματική εργασία. Είναι μια πράξη αγάπης.

Φαντάσου λοιπόν την πίεση να εκπληρώσεις αυτόν τον ρόλο για την Kim Kardashian, μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες στη γη στα social, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για 319 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram (και συνεχίζει να μετράει). Η ευθύνη ανήκει στον Pete Davidson, ο οποίος μόλις μπήκε (ή επανήλθε) στο Instagram τον Φεβρουάριο. Αυτό πρέπει να πάει καλά!

Στο Instagram Story της, η Kim μοιράστηκε τις «λίγες προσπάθειες της ίδιας και του Pete να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν περιεχόμενο» κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου ταξιδιού στην Ταϊτή. Τα βίντεο έδειχναν τη σταρ του ριάλιτι να δοκιμάζει μερικές πόζες στην παραλία, ενώ ένας δύσμοιρος Pete έκανε ότι μπορούσε για να τις απαθανατίσει από την άλλη πλευρά της κάμερας.

Τα πράγματα αγρίεψαν όταν η Κim άρχισε να επιχειρεί μια βόλτα με σανίδα και κουπί. «Ω, με αφήνει να την παλέψω σε αυτό το σημείο», έγραψε η Kim σε μια λεζάντα. «Νομίζω ότι σκόπιμα με αφήνει να απομακρυνθώ», πρόσθεσε σε ένα άλλο.

Αλλά μετά από μερικές δοκιμές, η Kim αποφάσισε τελικά ότι ο Pete «αποδείχτηκε ότι ήταν ο καλύτερος φωτογράφος». Έβγαλαν ακόμη και τις «πιο χαριτωμένες φωτογραφίες και απλώς διασκέδασαν τόσο πολύ προσπαθώντας», πρόσθεσε.

Ο Pete έγινε λίγο φιλόδοξος και προσπάθησε να τραβήξει περιεχόμενο ενώ αυτός και η Kim έκαναν ποδήλατο. «Δεν ήταν η καλύτερη δουλειά του», παραδέχτηκε η Kim.

Αλλά κατάφερε να βγάλει ένα γλυκό κλιπ με την Κim να κάνουν ποδήλατο μαζί.

Και το ζευγάρι χρησιμοποίησε αυτό το χαριτωμένο φωτογραφικό υλικό από την όλη εμπειρία εκμάθησης, το οποίο η Kim δημοσίευσε στον λογαριασμό της.