Ryan Reynolds: Πώς η Blake Lively τον έσωσε από την κατάθλιψη μετά το διαζύγιο του με την Scarlett Johanson

Ryan Reynolds: Πώς η Blake Lively τον έσωσε από την κατάθλιψη μετά το διαζύγιο του με την Scarlett Johanson
Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Ο Ryan Reynolds μετά το διαζύγιό του με τη Scarlett Johansson το 2011, ήταν εντελώς συντετριμμένος. Ο ηθοποιός τότε μάλιστα παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να ξαναπαντρευτεί. Ωστόσο, η ζωή του άλλαξε μετά τη συνάντηση τoυ με την Blake Lively, η οποία θεράπευσε τη ραγισμένη του καρδιά και του έδωσε έναν λόγο να πιστέψει ξανά στην αγάπη.

Η Scarlett και ο Ryan υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου τον Δεκέμβριο του 2010 ύστερα από δύο χρόνια γάμου. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε τότε ότι «ένιωθε πολύ πόνο» και μάλιστα κάποιοι από το περιβάλλον του έκαναν λόγο για κατάθλιψη.

Ωστόσο, ο χωρισμός φάνηκε να επηρέασε την άποψή του για τις σχέσεις, καθώς είχε δηλώσει ότι «δεν νομίζω ότι θέλω να ξαναπαντρευτώ». Ανέφερε επίσης ότι η ιδέα της σχέσης του φαινόταν «τόσο ξένη» που είχε πει: «Είμαι πολύ χαρούμενος που δεν είμαι σε σχέση αυτή τη στιγμή».

Η Scarlett Johansson έκανε ένα σπάνιο σχόλιο για τον πρώην σύζυγό της, Ryan Reynolds

Το 2010, ο Reynolds γνώρισε την Blake Lively στα γυρίσματα της ταινίας τους Green Lantern, όπου υποδύθηκαν τους εραστές. Εκείνη την εποχή, η Blake έβγαινε με τον συμπρωταγωνιστή της στο Gossip Girl, Penn Badgley και αυτή και ο Ryan ανέπτυξαν μια φιλική σχέση.

{https://www.instagram.com/p/Cin8-4JpcZw/}

«Ήμασταν φίλοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, που νομίζω ότi ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις μια σχέση, είναι να ξεκινήσετε ως φίλοι» είχε πει ο Ryan.

Ένα χρόνο μετά την αρχική τους συνάντηση, η σχέση του Ryan Reynolds και της Blake Lively άρχισε να εξελίσσεται σε ρομαντική καθώς η Lively είχε χωρίσει από τον Penn Badgley. Παρά το γεγονός ότι ο Reynolds είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο γάμος δεν ήταν στα σχέδιά του, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να ερωτευτεί την Blake και η σχέση τους γρήγορα πέρασε σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο.

Πράγματι, η σπίθα μεταξύ του Ryan Reynolds και της Blake Lively άναψε κατά τη διάρκεια ενός διπλού ραντεβού, παρόλο που ο καθένας συνοδευόταν από άλλα άτομα εκείνη την εποχή. Ο Ryan περιέγραψε την εμπειρία ως το «πιο άβολο ραντεβού», επειδή η έντονη χημεία και η έλξη τους ήταν εμφανείς.

Μετά από αυτή τη συνάντηση, οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν και τελικά παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012. Σήμερα, είναι περήφανοι γονείς τεσσάρων παιδιών (κορίτσια όλα) και θεωρούνται ως ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Στο μεταξύ, ο Ryan όποτε του δοθεί η ευκαιρία μιλά για την αδελφή ψυχή του, την Blake. Έχει δηλώσει ότι του έμαθε να είναι πιο συμπονετικό άτομο λέγοντας «Η Blake αντιμετωπίζει τον θυμό με ενσυναίσθηση. Αντιμετωπίζει το μίσος με ενσυναίσθηση».

Αυτό τον έρωτα θέλουμε: 7 άντρες που λατρεύουν τις γυναίκες τους και το βροντοφωνάζουν με τον πιο όμορφο τρόπο

Ο Rayan απέδωσε επίσης στη Βlake το γεγονός ότι τον έκανε να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του, πριν από το θάνατό του το 2015, λέγοντας: «Με έκανε να θυμάμαι τις καλές στιγμές».

{https://www.instagram.com/p/CZ-raGYgKYj/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.07.2023 - 16:04