Η Scarlett Johansson έκανε ένα σπάνιο σχόλιο για τον πρώην σύζυγό της, Ryan Reynolds

21.04.2023
Η Scarlett Johansson έκανε ένα σπάνιο σχόλιο για τον πρώην σύζυγό της, Ryan Reynolds
(Photo by Kevin Mazur/WireImage)
Γιατί ναι, σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, η Scarlett και ο Ryan υπήρξαν παντρεμένοι.

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που έδωσε πρόσφατα στην Gwyneth Paltrow η Scarlett Johannson, η συζήτηση έφτασε και στον πρώην σύζυγό της κι εκείνη γύρισε τον χρόνο πίσω.

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε (και) ως Black Widow στις ταινίες της Marvel και ο Ryal Reynolds παντρεύτηκαν το 2008 και χώρισαν 3 χρόνια αργότερα.

Scarlett Johansson: Τι δε θέλει ποτέ να μάθουν τα παιδιά της για εκείνη

"Α, ξέχασα ότι ήσουν παντρεμένη με τον Ryan Reynolds", είπε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους η Paltrow με την Johansson ν' απαντά:
"Ναι, δεν ήμασταν παντρεμένοι τόσο καιρό". "Μετράει όμως", συνέχισε η Gwyneth συμπληρώνοντας πως στο σπίτι τους τον αγαπούν πολύ τον ηθοποιό και τις ταινίες τους - ειδικά ο σύζυγός της, Brad Falchuk είναι μεγάλος φαν.

"Είναι καλό παιδί" ("He's a good guy!") είπε η Scarlett η οποία, όπως και ο Ryan, φυσικά, έχει προχωρήσει τη ζωή της από τότε.

Συγκεκριμένα, το 2014 η 38χρονη σταρ παντρεύτηκε τον Γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac και έκαναν μαζί μια κόρη, την 8 ετών σήμερα, Rose. Οι δυο του χώρισαν το 2017 και λίγο αργότερα μπήκε στη ζωή της ο Colin Jost με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2020 και πριν από 20 μήνες υποδέχτηκαν τον γιο τους, Cosmo.

Η Scarlett Johansson και Colin Jost τρολάρουν τον γάμο τους και αποδεικνύουν τη σημασία που έχει το χιούμορ σε μία σχέση [video]

Όσο για τον Ryan Reynolds, εκείνος παντρεύτηκε την Blake Lively το 2012 και τον Φεβρουάριο υποδέχτηκαν την τέταρτη κόρη τους. Η οικογένεια συμπληρώνεται από την James (8), την Inez (6) και την Betty (3).

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ που δεν σταματούν να τρολάρουν, αλλά και να τιμούν δημόσια ο ένας τον άλλο.

{https://www.instagram.com/p/CZ-raGYgKYj/}

Το 2016 ο 46χρονος, σήμερα, σταρ τιμήθηκε με το δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame και στο πλαίσιο της ομιλίας του είχε αναφερθεί και στην αγαπημένη του με τα πιο τρυφερά λόγια.

"Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, Blake, που κάθεται εκεί, που είναι τα πάντα για μένα. Είσαι το καλύτερο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου. Κάνεις τα πάντα πιο όμορφα", είπε μεταξύ άλλων ο Ryan και "έσταζε μέλι".

Τελευταία τροποποίηση στις 21.04.2023 - 12:24