Ο Ryan Reynolds υποδέχεται αυτά τα Χριστούγεννα ως... George Michael - Ναι, αυτός είναι

20.12.2023
Ο Ryan Reynolds υποδέχεται αυτά τα Χριστούγεννα ως... George Michael - Ναι, αυτός είναι
Γνωστός για την απίθανη αίσθηση του χιούμορ του, αλλά και το πνεύμα του ο Ryan Reynolds μοιράστηκε ακόμη μια ξεχωριστή στιγμή.

Τις φετινές γιορτές ο Ryan Reynolds και ο συνεργάτης του Rob McElhenney με τον οποίο είναι από κοινού ιδιοκτήτες της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham, αναπαρήγαγαν δυο θρυλικά εξώφυλλα δίσκων των Wham με εκείνον να μεταμορφώνεται σε George Michael και τον McElhenney σε Andrew Ridgeley.

Η Reese Witherspoon θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζεις

Η πρώτη φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη και ίδια με το θρυλικό εξώφυλλο της τεράτιας επιτυχίας του ντούο, με τίτλο Last Christmas, ενώ στη δεύτερη, η οποία είναι έγχρωμη, βλέπουμε τους συνεργάτες στην αναπαράσταση του εξωφύλου του δίσκου Fantastic του 1983 [φωτό επάνω].

{https://www.instagram.com/p/C1AhoX5yRdY/}

Φαίνεται ότι εκτός από τις επαγγελματικές ανησυχίες (και επιτυχίες, φυσικά) οι δύο ηθοποιοί μοι΄ραζονται και την ίδια χαρακτηριστική αίσθηση του χιούμορ, σε έναν συνδυασμό που τους κάνει ακόμη πιο αγαπητούς και δημοφιλείς.

Όσο για το timing της ανάρτησης, θυμίζουμε πως έρχεται μία εβδομάδα πριν από την 7η επέτειο απο΄ τον θάνατο του George Michael. Ο διάσημος ποπ σταρ βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Oxfordshire ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016. Ήταν μόλις 53 ετών και, σύμφωνα με τη νεκροψία, ο θάνατός του οφείλεται σε φυσικά αίτια.

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα, πα΄ντως, ας πα΄ρουμε μια γεύση από Last Christmas και καλές γιορτές.

{https://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI&ab_channel=WhamVEVO}

Τελευταία τροποποίηση στις 20.12.2023 - 12:56