George Clooney για Matthew Perry: «Ήταν όνειρο ζωής ένας ρόλος σε sitcom αλλά δεν του έφερε ευτυχία»

20.12.2023
George Clooney για Matthew Perry: «Ήταν όνειρο ζωής ένας ρόλος σε sitcom αλλά δεν του έφερε ευτυχία»
Ο George Clooney γνώριζε τον Matthew Perry από τότε που εκείνος ήταν16 ετών και σήμερα μοιράζεται μερικά πράγματα που ήξερε για εκείνον αλλά και την άποψή του για τη ζωή του.

Στο πλαίσιο της προώθησης της νέας του ταινίας με τίτλο The Boys in the Boat, ο 62χρονος σταρ μίλησε και για τη σχέση του με τον Matthew Perry ο οποίος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή στις 28 Οκτωβρίου 2023, περιγράφοντας και τη μάχη του με τα ναρκωτικά, όπως την έζησε όταν οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν σε δυο εξίσου δημοφιλείς σειρές του NBC πριν από πολλά χρόνια (το ER και το Friends).

«Ήξερα τον Matt όταν ήταν 16 ετών», είπε ο Clooney μιλώντας στο Deadline. «Παίζαμε paddle μαζί. Ήταν 10 χρόνια μικρότερός μου, και ήταν ένα σπουδαίο και πολύ πολύ αστείο παιδί», συνέχισε ο ηθοποιός αποκαλύπτοντας πως το όνειρό του, όπως το μοιραζόταν συχνά πυκνά ο ίδιος ήταν να κερδίσει έναν ρόλο σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό σόου.

«Μας το έλεγε συνέχεια ότι ήθελε να μπει σε κάποιο sitcom. "Απλά θέλω να παίξω σε ένα κανονικό sitcom και θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη», θυμήθηκε ο Clooney, συμπληρώνοντας, όμως, πως παρόλο που η ευχή του έγινε πραγματικότητα και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τον ρόλο του Chandler Bing στα θρυλικά Φιλαράκια, «αυτό δεν του έφερε ούτε ευτυχία, ούτε γαλήνη».

{https://www.instagram.com/p/CwxqstqMEwS/}

Με το ER (1994 - 2009) και το Friends (1994 - 2004) να γυρίζονται σε διπλανά στούντιο οι ηθοποιοί βρισκόταν πολύ συχνά μεταξύ τους. Ο Clooney μάλιστα είχε κα΄νει μια guest εμφάνιση σε επεισόδιο του 1995.

{https://www.youtube.com/watch?v=Tr7o8XoL70Q&ab_channel=fraggleERfan}

George και Amal Clooney: Πώς ξεπέρασαν τα προβλήματα του γάμου τους και ετοιμάζονται για την ανανέωση των όρκων τους

«Βρισκόμασταν συνέχεια αλλά δεν ξέραμε ακριβώς τι συμβαίνει μ' εκείνον», είπε ο Clooney καθώς αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε ο Perry με τις ουσίες. «Γνωρίζαμε, απλά, ότι δεν ήταν χαρούμενος. Δεν είχαμε ιδέα ότι, για παράδειμα, έπαιρνε 12 Vicodin τη μέρα και όλα αυτά που αποκάλυψε αργότερα», συνέχισε ο σταρ για να καταλήξει στο εύλογο και πολύ σημαντικό συμπεράσμα ζωής πως «Η επιτυχία και τα χρήματα και όλα αυτά τα πράγματα δεν φέρνουν αυτόματα την ευτυχία. Πρέπει να είσαι ευτυχισμένοςμε τον εαυτό σου και τη ζωή σου».

Τελευταία τροποποίηση στις 20.12.2023 - 13:31