George και Amal Clooney: Πώς ξεπέρασαν τα προβλήματα του γάμου τους και ετοιμάζονται για την ανανέωση των όρκων τους

19.09.2023
George και Amal Clooney: Πώς ξεπέρασαν τα προβλήματα του γάμου τους και ετοιμάζονται για την ανανέωση των όρκων τους
Ο George και η Amal Clooney συνεχίζουν να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πιο ανθεκτικά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Όσο, όμως, μαγικός κι αν φαίνεται να είναι ο γάμος του άκρως επιτυχημένου και εμφανίσιμου ζευγαριού, είναι ακριβώς όπως οποιουδήποτε άλλου ζευγαριού – έχει τα πάνω και τα κάτω του.

Οι πληροφορίες από πηγή του περιβάλλοντος τους, λένε ότι το ζευγάρι πέρασε προβλήματα που ήρθαν σε μια πιεστική στιγμή όπου χτύπησε η πανδημία και ο κόσμος βρισκόταν σε καραντίνα. «Πέρασαν δύσκολα κατά τη διάρκεια του lockdown, καθώς ήταν περιορισμένοι μαζί για μήνες», είπε μια πηγή στο National Enquirer. Φαίνεται ότι η «ανωριμότητα και η τάση για διασκέδαση» του George συγκρούστηκε σε εκείνη την περίοδο με τις «ελεγκτικές τάσεις» της Amal. Δεν ήταν πιο εύκολο για κανέναν από τους δύο, αλλά βρήκαν έναν υγιή τρόπο να επανέλθουν σε τροχιά. «Πέρυσι πήραν χρόνο χωριστά για να επικεντρωθούν στα δικά τους projects και τώρα είναι πιο ερωτευμένοι από ότι όταν παντρεύτηκαν», πρόσθεσε η πηγή.

{https://www.instagram.com/p/Cs9BnqiOsX_/}

George Clooney: Αποκάλυψε μια κρυφή του ελπίδα όταν η κόρη του αρχίσει να βγαίνει ραντεβού

Τώρα, το ζευγάρι φέρεται να είναι στην καλύτερη στιγμή μεταξύ τους, σχεδιάζοντας μάλιστα την ανανέωση των γαμήλιων όρκων τους που θα γίνει στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας παρουσία πολλών διάσημων φίλων τους. «Αναζητούν μια πνευματική ευλογία στην Ιταλία, πιθανότατα την άνοιξη του 2024, αλλά πιθανώς και νωρίτερα», ανέφερε η πηγή. «Η οικογένεια της Amal θα είναι εκεί όπως και τα παιδιά τους και θα προσκληθούν διασημότητες, όπως η Cindy Crawford με τον Rande Gerber, ο Brad Pitt και η Julia Roberts. Ο George θέλει να γίνει ένα τεράστιο πάρτι, με το οποίο θα γιορτάσουν και τη διάσωση του γάμου τους».

Brad Pitt - George Clooney: Η πλάκα μεταξύ των δύο κολλητών συνεχίζεται για το ποιος είναι ο ομορφότερος άνδρας στον κόσμο

Πριν όμως από την ανανεώση των όρκων τους έχουν διάφορα projects που τρέχουν καθώς πρόσφατα ο George και η Amal έβαλαν προς πώληση το αγαπημένο τους ιταλικό κτήμα για 107 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να περνούν περισσότερο χρόνο σε ένα οινοποιείο 425 στρεμμάτων στην περιοχή της Προβηγκίας της Γαλλίας λόγω της ιδιωτικότητας που προσφέρει για τη νεαρή οικογένειά τους. Φαίνεται ότι οι Clooney κάνουν ασφαλείς επιλογές για να διατηρήσουν τον γάμο τους σε σταθερό έδαφος.

Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2023 - 16:48