Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη τρυφερή ανάρτηση για τη μέλλουσα συζυγό του, η αναγγελία γάμου και η εγκυμοσύνη

19.09.2023
Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη τρυφερή ανάρτηση για τη μέλλουσα συζυγό του, η αναγγελία γάμου και η εγκυμοσύνη
Σε 5 μέρες ο γάμος του Ντάνου με την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της αγαπημένης του, Δήμητρας Βαμβακούση και ενώ εκείνος δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες τρυφερότητες, μας ξάφνιασε με μια γλυκύτατη φωτογραφια τους στο ηλιοβασίλεμα. Και αν κρίνουμε από τα σχεδιάκια που επέλεξε να χρησιμοποιήσει δεν αποκλείεται να αποκάλυψε (διακριτικότατα, βέβαια) πώς αποκαλεί, χαϊδευτικά τη μέλλουσα σύζυγό του. Μία καρδούλα και ένα λαγουδάκι βλέπουμε. Λες; Διόλου απίθανο!

1_57.png

Στις 24 Σεπτεμβρίου στον Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό θα τελεστεί το μυστήριο και μόλις σήμερα είδαμε αναγγελία του γάμου τους πράγμα που, εύλογα, προκάλεσε ερωτηματικά και σχόλια σε όλες τις πρωινές εκπομπές.

Σε κάθε περίπτωση, το ερωτευμένο ζευγάρι θα ενωθεί ενώπιων Θεού και ανθρώπων σε λίγες μέρες και όπως έγινε γνωστό, τον γαμπρό να ντύσει ο Νίκος Αποστολόπουλος και τη νύφη οι MiRo ενώ τα μαλλιά της θα επιμεληθεί ο Τρύφωνας Σαμαράς και το μακιγιάζ ο Φρέντι Καλομπράτσος.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τη μέλλουσα νυφούλα και τον Hair Stylist και μεταξύ άλλων της έθεσε το (αδιάκριτο, ομολογουμένως) ερώτημα σχετικά με πιθανή εγκυμοσύνη της. Κι εκείνη απάντησε, χωρίς να λέει ναι ή όχι, όμως η αρνητική απάντηση ήταν σαφής. Με το καλό ο γάμος, λοιπόν, σε πρώτη φάση!

Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2023 - 14:09