Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει - Κοιλιά, πάντως, δεν φαίνεται

19.09.2023
Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει - Κοιλιά, πάντως, δεν φαίνεται
Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, η Γιούλικα Σκαφιδά επισκέφτηκε την Ελένη Μενεγάκη και της είπε κι άλλο μυστικό.

Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Γιούλικα Σκαφιδά και, όπως παρατήρησε και η Ελένη Μενεγάκη, ακόμη κι αν δεν το έλεγε δημόσια, θα μπορούσε άνετα να γεννήσει σε δυο μήνες και απλά να τη βλέπαμε με παιδάκι. Κοιλίτσα πουθενά!

Χαρούμενη και χαμογελαστή εμφανίστηκε στην εκπομπή Ελένη η 41χρονη ηθοποιός το μεσημέρι της 19ης Σεπτεμβρίου, δυο μέρες αφού είχε ξαφνιάσει τον κόσμο με τα... φανερώματά της.

Πρώτη φορά μητέρα θα γίνει σε δυο μήνες η Γιούλικα Σκαφιδά και με μια φωτογραφία αναστάτωσε το σύμπαν!

Μεταξύ των όσων είπαν οι δυο γυναίκες κρατάμε την αποκάλυψη για το φύλο του παιδιού, το οποίο είναι αγοράκι και σε μια οικογένεια που έχει όλο κορίτσια, εκείνο έρχεται να ξεχωρίσει! Με το καλό!

{https://www.instagram.com/p/CxS_-nSM021/?img_index=1}

Η απόφαση για την εγκυμοσύνη ήταν απόλυτα συνειδητή είπε η ηθοποιός, η οποία δεν έκρυψε πως θα ζητήσει από μητέρα της να έρθει απο΄ την Καλαμάτα για να μείνει μαζί της τον πρώτο καιρό.

Επαγγελματικά, τη Γιούλικα Σκαφιδά βλέπουμε αυτό τον καιρό στη σειρά Η Παραλία της ΕΡΤ και περιμένουμε το Milky Way του Βασίλη Κεκάτο στο Mega και τις Ψυχοκόρες του ANT1. Στις δύο πρώτες σειρές ερμηνεύει μία μάνα. Τυχαίο; Μπορεί! Είναι όμως ενδιαφέρον!

Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2023 - 16:07