Δανάη Μιχαλάκη: Το τραγούδι που της έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι γλύκα και το βίντεο κλιπ ακόμη πιο πολύ

06.09.2023
Δανάη Μιχαλάκη: Το τραγούδι που της έγραψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι γλύκα και το βίντεο κλιπ ακόμη πιο πολύ
Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της νεότερης σόουμπιζ και αυτό τον καιρό περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Μα είναι, πραγματικά, γλυκύτατοι. Η Δανάη και ο Γιώργος, ο Γιώργος και η Δανάη «στάζουν μέλι» ο ένας για τον άλλο και εκείνος βρήκε έναν τρόπο να της πει όλα όσα αισθάνεται και τραγουδιστά.

Καθώς η μπάντα του ηθοποιού, οι Polkar, συμπληρώνουν 10 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και την ίδια στιγμή οι ίδιοι αλλάζουν label εκπροσώπησης, πηγαίνοντας στους Hubsters, ο Παπαγεωργίου παρουσίασε μια τρυφερή ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Πάμε Μαζί» που έγραψε για την αγαπημένη του και μοιράστηκε το story πίσω από τη δημιουργία της.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού θα γίνει γιαγιά και δεν κρατιέται - Η φωτογραφία της νύφης της, Δανάης Μιχαλάκη, που μοιράστηκε

«Το 'Πάμε Μαζί' είναι ένα τραγούδι με συγκεκριμένο αποδέκτη. Το έγραψα για την γυναίκα μου. Και ως εκ τούτου είναι a priori προσωπικό. Κοιτάζοντας πίσω, στα 10 χρόνια που υπάρχουν οι Polkar, μπορώ να δω πρόβες στα Λαδάδικα, καλοκαίρια, συναυλίες σε όμορφους τόπους, τη Θεσσαλονίκη, ταξίδια με φίλους, πόρτες που έκλεισαν, αγκαλιές που άνοιξαν, κόσμο που τραγούδησε τα τραγούδια μας, τη ζωή μου.

Το νέο μας τραγούδι έμελλε να έρθει ως μια ερωτική εξομολόγηση στην επέτειο των 10 μας χρόνων ως μπάντα, εντελώς τυχαία. Δεν είναι κάτι που προγραμματίστηκε, ούτε ήρθε η έμπνευση κατόπιν 'σκέψης. Όπως όλα τα ωραία πράγματα, ήρθε 'από τύχη', όπως 'από τύχη' ήρθε και η γυναίκα μου στη ζωή μου και γέμισε με τύχη τις μέρες μου. Ούτε θυμάμαι πως πρωτοξεκίνησα να το γράφω. Απλά πήρα το γιουκαλίλι, το γρατζούνισα ένα απόγευμα στο σπίτι κοιτάζοντας την, και βγήκε.

Η διαδικασία στη συνέχεια στο studio, ήταν αυτή που συμβαίνει όταν οι δικοί σου άνθρωποι σκύβουν με φροντίδα και γενναιοδωρία πάνω από κάτι δικό σου και του δίνουν "ζωή". Τίποτα δεν θα ακουγόταν το ίδιο αν δεν ήταν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι (άνθρωποι της ζωή μου πλέον) που να αποτελούν τους Polkar. Το αφιερώνω στα όνειρα που έκανα πριν την συναντήσω

«Η Παραλία» - Πρεμιέρα: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Το τραγούδι είναι γλυκούλι αλλά το βίντεο κλιπ, γεμάτο με τρυφερές στιγμές του ζευγαριού «κλέβει καρδιές». Ιδού και καλοτάξιδο!

{https://www.youtube.com/watch?v=UTpzLLoYvp8&t=130s&ab_channel=TheHubsters}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.09.2023 - 18:30