Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Ποιοι σχεδιαστές θα τους ντύσουν στον γάμο τους

07.09.2023
Γιώργος Αγγελόπουλος - Δήμητρα Βαμβακούση: Ποιοι σχεδιαστές θα τους ντύσουν στον γάμο τους
NDP Photo Agency
Στις 24 Σεπτεμβρίου παντρεύεται το ζευγάρι, στον Λυκαβηττό.

Η είδηση ήρθε ξαφνικά και μάλιστα από τον κουμπάρο του ζεύγους και ο χρόνος μετρά αντίστροφα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση πρόκειται να παντρευτούν το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό.

Η εκκλησία αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη και για του δυο καθώς εκεί γνωρίστηκαν, ενώ λέγεται ότι θα τους παντρέψει ο ίδιος ο παπα Δημήτρης Λουπασάκης, ο οποίος είναι ο πνευματικός και των δύο!

{https://www.instagram.com/p/CpRxaxOsmCP/?img_index=1}

Χωρίς να έχουν μιλήσει οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, μάθαμε από τη Μαρία Παπαθανασίου του okmag ότι το κοστούμι του γαμπρού θα υπογράψει ο σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος, ενώ το νυφικό θα επιμεληθούν οι Mi Ro, δηλαδή ο Γιάννης Ράπτης και ο Δημήτρης Μαστρόκαλος.

Mi-Ro: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις που είδαμε στην επίδειξη μόδας του διάσημου σχεδιαστικού διδύμου

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο συνεργαζόμαστε εδώ και χρόνια. Επιμελούμαι τις εμφανίσεις του και έχουμε έναν πολύ καλό κώδικα επικοινωνίας» δήλωσε στο okmag ο έλληνας σχεδιαστής συμπληρώνοντας πως έχουν ήδη κα΄νει μερικά δοκιμαστικά και παρότι ο γάμος είναι πολύ κοντά ημερολογιακά οι πρόβες με τον γαμπρό θα ξεκινήσουν την επόμενη Τρίτη.

Όσο για το χρώμα του γαμπριάτικου κοστουμιού; «Κατά πάσα πιθανότητα το γαμπριάτικο κοστούμι θα είναι λευκό» λέει ο κύριος Αποστολόπουλος, ο οποίος θα είναι παρών στις χαρές του Ντάνου, εξηγώντως πως «Το λευκό αρέσει στον Γιώργο και του πηγαίνει πολύ. Οι πρόβες θα γίνουν εδώ ενώ το ρούχο θα ραφτεί στην Κωνσταντινούπολη».

Στις εικόνες, στιγμές από παλιότερη συνεργασία τους. Η ώρα η καλή!

{https://www.instagram.com/p/Cvb4CoDIKJ2/}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.09.2023 - 17:56