Kourtney Kardashian: Αποκάλυψε ότι σώθηκε η ζωή του μωρού της μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση 

Kourtney Kardashian: Αποκάλυψε ότι σώθηκε η ζωή του μωρού της μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση 
Η επίσκεψη στο νοσοκομείο της εγκύου Kourtney Kardashian μαζί με τον σύζυγό της, Travis Barker, το περασμένο Σάββατο, ήταν τελικά για πολύ σοβαρό λόγο. Όπως αποκάλυψε την Τετάρτη η Kourtney, χρειαζόταν «επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έμβρυο» η οποία έσωσε τη ζωή του αγέννητου μωρού της.

Μιλώντας για πρώτη φορά για την παραμονή της στο νοσοκομείο, η σταρ των «Kardashians» εξήγησε μέσω Instagram ότι «δεν ήταν προετοιμασμένη» για το έκτακτο περιστατικό μετά από τρεις «πραγματικά εύκολες» εγκυμοσύνες.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας», έγραψε η Kardashian στη λεζάντα μιας συναισθηματικής ασπρόμαυρης φωτογραφίας με τον σύζυγό της, Travis Barker, να της κρατάει το χέρι.

{https://www.instagram.com/p/Cw3LtWxPtKe/}

«Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου, τον βράχο μου, που έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει.Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι μέσα σε αυτό» έγραψε η Kardashian η οποία περιέγραψε ότι παρέλυσε από «φόβο» όταν εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο που θα έσωζε τελικά τη ζωή του μωρού τους.

Έγκυος ξανά η Kourtney Kardashian: Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο το ανακοίνωσε σε όλους - και στον Travis

«Δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να καταλάβει αυτό το αίσθημα φόβου», συνέχισε η σταρ του reality. «Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες».

Η επιχειρηματίας ολοκλήρωσε το μήνυμά της ευχαριστώντας τον Θεό που κράτησε την υγεία τους και της επέτρεψε της να βγει από το νοσοκομείο «με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου».

Ο Barker ανέβασε επίσης στο Twitter το απόγευμα της Τετάρτης μια παρόμοια ανακοίνωση, εξηγώντας ότι «πέταξε σπίτι του για μια επείγουσα χειρουργική επέμβαση απειλητική για τη ζωή» που «πήγε καλά». «Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη την υποστήριξη. Η περιοδεία συνεχίζεται την Παρασκευή», κατέληξε στο tweet του.

Ο Barker και η μπάντα του αναγκάστηκαν να αναβάλουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία την περασμένη εβδομάδα, αφού έπρεπε να επιστρέψει βιαστικά στο Λος Άντζελες. Λίγο αργότερα, ο διάσημος μουσικός μοιράστηκε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μέσα από την αίθουσα προσευχής ενός αεροδρομίου πριν επιβιβαστεί στην πτήση του για το Λος Άντζελες.

Λίγες μέρες αργότερα, η Kardashian και ο Barker φωτογραφήθηκαν φεύγοντας από το νοσοκομείο χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστός ο λόγος της εισαγωγής, κάτι που αποκαλύφθηκε την Τετάρτη μέσω των social media του ζευγαριού.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.09.2023 - 12:30