Kris Jenner: Η μαμά Kardashian στα 67 της απολαμβάνει τις διακοπές της με τον 42χρονο σύντροφο της

07.09.2023
Kris Jenner: Η μαμά Kardashian στα 67 της απολαμβάνει τις διακοπές της με τον 42χρονο σύντροφο της
Ο έρως χρόνια δεν κοιτά και πόσες φορές το έχουμε γράψει αυτό Η Kris Jenner και ο Corey Gamble είναι μαζί εδώ και εννέα χρόνια, και παρόλο που συνήθως κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εθεάθησαν πρόσφατα να φιλιούνται σε ένα γιοτ.

Η Kris Jenner, η 67χρονη παραγωγός γνωστή για το ρόλο της στο "Keeping Up With The Kardashians" και ο Corey Gamble, ένας 42χρονος μουσικός μάνατζερ, έδειξαν την αγάπη τους σε μια σπάνια δημόσια στιγμή.

{https://www.instagram.com/p/CwooHjbrvRj/?img_index=1}

Το φετινό καλοκαίρι, το ζευγάρι ξεκίνησε για πολυτελείς διακοπές στα γραφικά τοπία της Ιταλίας και η Kris Jenner δεν θα μπορούσε παρά να μην δώσει μια γεύση στους followers της από το αξέχαστο ταξίδι τους.

Kris Jenner: Αποκαλύπτει πώς νιώθει που 9 από τα 12 εγγόνια της γεννήθηκαν εκτός γάμου

Πρόσφατα λοιπόν πόσταρε μια throwback φωτογραφία από την ηλιόλουστη αυγουστιάτικη απόδρασή τους. Η Kris, που πάντα προσθέτει μια προσωπική πινελιά στις δημοσιεύσεις της, συνόδευσε την εικόνα με τη λεζάντα: «Μαγικές στιγμές τον Αύγουστο».

Η Kris Jenner είναι πάντα πρόθυμη να μοιράζεται προσωπικές στιγμές με τους φαν της και να τους φέρνει κοντά στην προσωπική της ζωή.

Το να μοιράζεσαι τις διακοπές και να απολαμβάνεις ιδιαίτερες στιγμές με τον σύντροφό σου είναι απαραίτητο για την καλλιέργεια και τη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης. Και σε αυτό δεν υπάρχει κανένα όριο και κανένας κανόνας.

https://www.instagram.com/p/CetxRUZJ9SY/?img_index=1



Τελευταία τροποποίηση στις 07.09.2023 - 12:38