Al Pacino: Χωρισμός λίγους μήνες μετά τη γέννηση του 4ου παιδιού του - Τι ζητά η 29χρονη πρώην σύντροφός του

07.09.2023
Al Pacino: Χωρισμός λίγους μήνες μετά τη γέννηση του 4ου παιδιού του - Τι ζητά η 29χρονη πρώην σύντροφός του
Τρεις μήνες αφού γεννήθηκε ο γιος τους, ο Al Pacino και η Noor Alfallah χωρίζουν (και επίσημα) τους δρόμους τους.

Η είδηση ότι ο Pacino και η Alfallah περιμένουν παιδί έσκασε σαν βόμβα τον περασμένο Ιούνιο και μάλιστα φαίνεται πως ήταν έκπληξη και για τον ίδιο τον 83χρονο σταρ, καθώς με δεδομένο ότι ένα ιατρικό πρόβλημα που είχε ενδεχομένως να μην του έδινε πια τη δυνατότητα να τεκνοποιοήσει, χρειάστηκε να κάνει DNA τεστ για να πιστοποιηθεί η πατρότητα. Και πιστοποιήθηκε. Και το μωράκι γεννήθηκε. Αγοράκι. Το τέταρτο παιδί για τον Pacino το πρώτο για την Alfallah.

Και το όνομα αυτού, Roman Alfallah Pacino.

{https://www.instagram.com/p/Cwb-qtWuE3U/}

Οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να είχε χωρίσει πριν από την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το TMZ, φαίνεται ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν και επίσημα καθώς η Noor κατέθεσε αίτηση ολοκληρωτικής επιμέλειας του τριών μηνών Roman, ενώ δηλώνει πρόθυμη να εκχωρήσει στον πατέρα του παιδιού τα νόμιμα δικαιώματα επίσκεψης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ, το δικαστήριο θα αποφασίσει και για το ποσό της διατροφής που θα χρειαστεί να προσφέρει ο Al Pacino για το στερνοπούλι του, αλλά και για τη συμμετοχή του σε κομμάτια των αποφάσεων για τη ζωή του, όπως, για παράδειγμα, στην επιλογή σχολείου ή σε ιατρικά απρόοπτα.

{https://www.instagram.com/p/CsOvPHtRd-z/}

Επιπλέον, λέγεται ότι η Alfallah [στη φωτογραφία επάνω με τη μητέρα της] ζητά από τον Pacino να πληρώσει όλα τα έξοδα του δικαστηρίου αλλά και όλα τα υπόλοιπα νομικά έξοδα που ενδεχομένως προκύψουν, ενώ επισυνάπτει και ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο «εθελοντικής δήλωσης γονικής μέριμνας» που αποδεικνύει ότι ο θρυλικός ηθοποιός είναι ο βιολογικός πατέρας του μωρού.

10 ηθοποιοί που έπαιξαν τους εχθρούς σε ταινίες αλλά στην πραγματικότητα είναι κολλητοί

Ο Roman γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου 2023 και ο Pacino έχει ήδη μια κόρη 33 ετών, την Julie, με την Jan Tarrant, καθώς και τα δίδυμα Olivia και Anton, 22 ετών, με την Beverly D'Angelo.

Για την ιστορία, παρά το νεαρό της ηλικίας της, στους πρώην της Noor συγκαταλέγεται και ο Mick Jagger, με τον οποίο λέγεται ότι είχε μια σύντομη σχέση το 2018 από όπου και η φωτογραφία στο timeline της.

{https://www.instagram.com/p/Bh5r_43HC5t/}

Τελευταία τροποποίηση στις 07.09.2023 - 14:57