10 ηθοποιοί που έπαιξαν τους εχθρούς σε ταινίες αλλά στην πραγματικότητα είναι κολλητοί

26.06.2022
10 ηθοποιοί που έπαιξαν τους εχθρούς σε ταινίες αλλά στην πραγματικότητα είναι κολλητοί
Όταν παρακολουθούμε σε ταινίες δύο χαρακτήρες που είναι εχθροί, μερικές φορές ξεχνάμε ότι είναι αληθινοί άνθρωποι. Και μερικές φορές συμβαίνει οι ηθοποιοί που ήταν κολλητοί πριν από τα γυρίσματα να παίζουν και να συμπεριφέρονται ως αντίπαλοι. Όμως μερικές φιλίες ανθίζουν και μετά τα γυρίσματα. Εμείς λατρευούμε να ακούμε καλές ιστορίες από τα παρασκήνια και οι φιλίες των celebrity που θα διαβάσεις παρακάτω μπορεί απλώς να σε εκπλήξουν, δεδομένης της έχθρας τους στη μεγάλη οθόνη.

Chris Hemsworth και Tom Hiddleston

Ο Chris Hemsworth και o Tom Hiddleston έπαιξαν τα αδέλφια Loki και Thor [φωτό επάνω] που δεν έχουν την καλύτερη σχέση. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι οι ηθοποιοί είναι στην πραγματικότητα αρκετά δεμένοι.

Αν και υποδύονται τους αδελφούς που είναι εχθροί, αποδεικνύεται ότι οι φίλοι διασκεδάζουν πολύ όταν παίζουν μαζί. Σε μια συνέντευξη, ο Hemsworth ανέφερε: «Ή έχεις χημεία με κάποιον ή δεν έχεις, και ευτυχώς, συνέβη αυτό. Το να παίζεις τα αδέλφια είναι εύκολο και διασκεδαστικό».

Robert De Niro και Al Pacino

Οι δυο τους είναι φίλοι πεντήντα χρόνια, κάτι που σίγουρα δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα. Αν και είναι φίλοι, έπαιξαν τους εχθρούς στην ταινία Body Heat. Σχετικά με τη δυνατή φιλία τους, ο Pacino επεσήμανε: «Bρεθήκαμε νωρίς και μοιραστήκαμε κάτι, το οποίο ήταν μεγάλο πράγμα εκείνη την εποχή».

Ian McKellen και Patrick Stewart

Οι ηθοποιοί των X-Men γνωρίζονται ουσιαστικά από τη δεκαετία του 1970. Τόσο δυνατή ήταν η φιλία τους, που το 2013, ο Ian McKellen ιερούργησε στον γάμο του Patrick Stewart.

Οι δύο Βρετανοί ηθοποιοί μιλάνε αρκετά συχνά για αυτό και ο McKellen έχει τοποθετηθεί πάνω σε αυτό απαντώντας: «Είμαστε ο ίδιος ηθοποιός, πραγματικά. Κάναμε την ίδια καριέρα. Άρα είμαστε συνομήλικοι. Είμαστε ίσοι. Δεν είμαστε αντίπαλοι».

Kristen Stewart και Charlize Theron

Η Charlize Theron και η Kristen Stewart πρωταγωνίστησαν και οι δύο στην ταινία, Snow White And The Huntsman, ερμηνεύοντας αντίπαλους χαρακτήρες. Η ιστορία της φιλίας τους είναι αρκετά χιουμοριστική, αφού οι δυό τους γνωρίστηκαν σε μια πτήση.

«Συνέβη μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά της γνωριμίας μαζί της. Ήμασταν σε ένα αεροπλάνο που πηγαίναμε στο Σαν Ντιέγκο για το ComicCon και απλά την ερωτεύτηκα». Η συζήτησή τους φαινόταν ατελείωτη και οι δύο τους τα πήγαν τέλεια.

Glenn Close και Michael Douglas

Οι χαρακτήρες του Glenn Close και του Michael Douglas στη γνωστή ταινία, Fatal Attraction, δεν ήταν ακριβώς φίλοι. Ωστόσο, οι ίδιοι οι ηθοποιοί είναι.

Κατά τη διάρκεια μιας τελετής απονομής το 2019, οι δύο τους βρέθηκαν πάλι μαζί, δίνοντας μια εικόνα για το πώς ήταν να δουλεύουν μαζί. Σχετικά με αυτό, ο Douglas είπε: «Η Glen και εγώ κάναμε μια ταινία, η oποία άρεσε πολύ στον κόσμο, που ονομάζεται Fatal Attraction. Ήταν μια γενναία ταινία, μέρος της μνήμης εκείνων των ταινιών που μας κρατούν όλους εμάς ενωμένους καθώς και τις φιλίες μας».