Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σε μια συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ - Δεν "μάσησε" τα λόγια της ούτε επί προσωπικού

22.06.2022
Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη σε μια συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ - Δεν "μάσησε" τα λόγια της ούτε επί προσωπικού
Στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός κι ο άλλος" εμφανίστηκε χθες η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στους οικοδεσπότες, Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, μια απίστευτη λεπτομέρεια για τη γνωριμία της με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί τις πρώτες σκέψεις που είχε για εκείνον! Απίθανη τηλεοπτική στιγμή.

Πολύ χαλαρή, άνετη, χαρούμενη και άκρως συνειδητοποιημένη ως προς το πώς θα εμφάνιζε τον εαυτό της και το παραπάνω που θα ήθελε να μοιραστεί με το κοινό, η Σιδηρά Κυρία του "Αθήνα 2004" (μεταξύ άλλων) μίλησε για τα πάντα με χιούμορ, πνεύμα και αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Σε μια, πραγματικά, πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του τηλεοπτικού (εκτός από ραδιοφωνικού) διδύμου σε ρυθμούς πινκγ πονγκ ενώ σε μια στιγμή (μια στιγμή που ξεχωρίσαμε και από όλες τις άλλες) τους έδωσε και ένα "λουκούμι" που δεν φανταζόταν με τίποτα (ούτε και κανείς άλλος, εδώ που τα λέμε)

Απαντώντας σε ερώτηση του Τάκη Γιαννούτσου σχετικά με την ατζέντα που βρίσκεται πάντα δίπλα της όπου και αν βρεθεί, η κυρία Αγγελοπούλου αποκάλυψε ότι σε αυτή γράφει όλα όσα έχει να κάνει -με τον πατροπαράδοτο τρόπο- ενώ εκεί κρατά πάντα φωτογραφίες από τα παιδιά και τα εγγόνια της. Μαζί με αυτές, όμως, πρόσθεσε ότι έχει πάντα μαζί της και την πρώτη φωτογραφία της με τον σύζυγό της, η οποία τραβήχτηκε τυχαία πριν ακόμη γνωριστούν!

Η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη έδωσε αμέσως τη φωτογραφία -η οποία, για την ιστορία, ήταν πλαστικοποιημένη- στους οικοδεσπότες και μοιράστηκε την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία της.

Εκείνη ήταν τότε βουλευτίνα και την είχαν καλέσει στην Ακαδημία Αθηνών όπου θα έδιναν ένα παράσημο στον πατέρα τους (όπως είπε συγκεκριμένα), τον Παναγιώτη τον Αγγελόπουλο, τον Γιάννη τον Λάτση και άλλους.

"Εκεί, λοιπόν, είναι ο Θόδωρος, ο οποίος με έχει δει, ή μάλλον, με έχει καλοδεί, ψάχνει να με δει", εξηγεί η κυρία Αγγελοπούλου τονίζοντας ότι όλα αυτά τα έμαθε εκ των υστέρων, και της παραχώρησε ευγενικά τη θέση του. "Και κάθομαι δίπλα σε όλες τις κυρίες Αγγελοπούλου, όπου με κοιτάζανε καλά καλά, ποια είναι αυτή, ρωτούσαν", περιέγραψε η Γιάννα Αγγελοπούλου συμπληρώνοντας ότι την εν λόγω φωτογραφία την αγόρασε μετέπειτα από τον φωτογράφο που τυχαία την είχε απαθατίσει και από τότε την έχει πάντα μαζί της.

Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία, πριν καν ακόμη γνωριστούν

Και τότε ήρθε το "καλό" (ή, μάλλον, το "καλύτερο")

"Όταν τον είχατε δει εκεί, τι νιώσατε; Σας άρεσε;", θέλησε να μάθει ο Θοδωρής Βαμβακάρης. "Αυτός ο κρύος ο πλούσιος, που μου δίνει τώρα τη θέση του", απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψεη η υψηλή καλεσμένη του. "Όμορφος ήταν στα μάτια σας, εκτός από κρύος και πλούσιος", συνέχισε την αρχική ερώτηση ο Τάκης Γιαννούτσος. "Αυτό έγινε μετά", απάντησε εκείνη χωρίς φόβο και πάθος και εξήγησε τι ήταν αυτό που την τράβηξε σ' εκείνον, τελικά.

"Αυτό που με έκανε να τον πιστέψω πιο πολύ ήταν από τότε αισθανόταν χαρούμενος κι ευτυχισμένος όταν με έβλεπε εμένα χαρούμενη κι ευτυχισμένη" είπε η κυρία Αγγελοπούλου και εμείς την απολαύσαμε πραγματικά.