Mad Awards: Άγριο ξύλο μεταξύ Snik και Light - Η επεισοδιακή αποχώρηση της Έλενας Παπαρίζου και η επίσημη απάντηση

23.06.2022
Mad Awards: Άγριο ξύλο μεταξύ Snik και Light - Η επεισοδιακή αποχώρηση της Έλενας Παπαρίζου και η επίσημη απάντηση
Στα χέρια πιάστηκαν οι δύο Έλληνες τράπερς, οι οποίοι έχουν μεταξύ τους παρελθόν, αμαυρώνοντας, έτσι, μια βραδιά που θα έπρεπε να ήταν μια γιορτή για το τραγούδι και τη μουσική ενώ μεταξύ των παραβρισκομένων (αλλά και των τηλεθεατών) ήταν αμέτρητα νεαρά παιδιά -που, βέβαια, θαυμάζουν και ακολουθούν κατά πόδας αυτούς τους "καλλιτέχνες". Ίσως τώρα αρκετοί αναθεωρήσουν!

Η βραδιά των χθεσινών MAD VMA 2022 θα μείνει στην ιστορία, όμως, για τους εντελώς λάθος λόγους. Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν από χθες οι εικόνες ντροπής που έχουν καταγράψει τη σύρραξη μεταξύ του Snik και του Light (και των μελών της προσωπικής τους ασφάλειας αλλά και, αναγκαστικά, αρκετών που καθόταν δίπλα τους) την ώρα που στη σκηνή μιλούσε για το body shaming η Ιωάννα Παλιοσπύρου και ετοιμαζόταν βραβεύσει την Έλενα Παπαρίζου -και αυτή δεν ήταν η πρώτη καθώς είχε προηγηθεί και ακόμη μία όταν βρέθηκαν επί σκηνής οι Τάμτα, Light, Snik και Τρανός.

Το beef (έντονη κόντρα) μεταξύ των δύο τράπερς μετράει χρόνια. Είχαν αναφέρει μάλιστα ότι θα έλυναν τις διαφορές τους σε ένα ρινγκ και φαίνεται πως το χθεσινό, λυπηρό συμβάν είναι ό,τι πιο κοντινό σε αυτό.

Στη συνέχεια, ο Θέμης Γεωργαντάς, διοργανωτής και "ψυχή" της εκδήλωσης, ανέβηκε στη σκηνή, καταδίκασε το συμβάν, ζήτησε συγνώμη και ανέβασε πλάι του τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος ανέλαβε να επαναφέρει την καλή διάθεση στον κόσμο, θυμίζοντάς τους τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ήταν όλοι εκεί.

Φαίνεται ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής τα κατάφερε, όμως λίγο αργότερα, όταν ο Light ανέβηκε στη σκηνή για το act του με τις Μέλισσες και ο κόσμος των γιουχάισε έντονα. Εκείνος ζήτησε συγνώμη, τονίζοντας ότι "δεν είναι τέτοιοι άνθρωποι" όμως ο κόσμος δεν έδειξε να πείθεται.

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι και ο Snik (Ναι, αργότερα τραγούδησε και αυτός) ζήτησε συγνώμη!

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία ήταν στη σκηνή όταν ξέσπασε ο τσακωμός φυγαδεύτηκε (με τις εικόνες της προσπαθώντας να γλιτώσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου) και στη συνέχεια αποχώρησε από τα βραβεία χωρίς να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της, σε ένδειξη, προφανώς, διαμαρτυρίας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επρόκειτο να βραβευτεί από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, μάλιστα, όμως ούτε η βράβευση, ούτε οι υπόλοιπες εμφανίσεις της πραγματοποιήθηκαν. Αν υπάρξει κάποια πιο επίσημη τοποθέτηση αναμένεται εντός της ημέρας.

Τραυματισμοί αρκετοί καταγράφηκαν ενώ οι εικόνες και πληροφορίες που μοιράστηκε η Soula Glamorous αναφέρουν ότι τραυματίστηκε ελαφρά η Ρούλα Κορομηλά ενώ λιποθύμησε η Τάμτα.

Για την ιστορία, οι ίδιες οι κυρίες Κορομηλά και Παπαρίζου διέψευσαν ότι τραυματίστηκαν στα γεγονότα.

Αναμένεται, σίγουρα, συνέχεια, με τους fans των βραβείων να είναι έξαλλοι με τους διοργανωτές που επέτρεψαν στους τράπερς να ανέβουν στη σκηνή μετά το συμβάν ενώ εκείνοι εξέδωσαν την εξής επίσημη ανακοίνωση