Andie MacDowell: «Είμαι 64 και αυτή είναι η στιγμή της ζωής μου»

23.06.2022
Andie MacDowell: «Είμαι 64 και αυτή είναι η στιγμή της ζωής μου»
Η Andie MacDowell έκλεισε τα 64 της χρόνια και αγκαλιάζει όλη τη χαρά και την ελευθερία που έρχεται με αυτή τη περίοδο της ζωής της. Τα υπέροχα ασημί-γκρι μαλλιά της είναι εμπνευσμένα από ένα από τα μέλη της οικογένειάς της: τη μεγαλύτερη αδερφή της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο People ότι το «full-on silver» της αδερφής της την έκανε να «ζηλέψει» γιατί «έδειχνε πολύ πιο όμορφη» με αυτή την απόχρωση των μαλλιών. Όταν χτύπησε η πανδημία, δόθηκε χρόνος στη διεθνή εκπρόσωπο της L'Oréal Paris να επανεκτιμήσει την κατάσταση των μαλλιών της. «Κατά τη διάρκεια του COVID, μπορούσα να δω τις ρίζες σε συνδυασμό με το πρόσωπό μου και με το δέρμα και τα μάτια μου, και μου άρεσε», παραδέχτηκε. «Ένιωθα ότι θα ήμουν πιο χαρούμενη. Και είμαι πιο χαρούμενη. Μου αρέσει πολύ».

Οι fans έχουν ενθουσιαστεί για το πόσο εντυπωσιακή φαίνεται και την επικροτούν που έκανε μια επιλογή που της ταιριάζει καθώς είναι γνωστό ότι η MacDowell δεν χρειάζεται να συμμορφώνεται με κανένα πρότυπο ομορφιάς που έχει ορίσει η κοινωνία. Αυτή η προοπτική της επιτρέπει επίσης να γιορτάσει την δεκαετία των 60 της με αναζωογονητικό τρόπο. «Είμαι 64 και αυτή είναι η στιγμή της ζωής μου», είπε. «Τελικά, θα γίνω ασημένια. Και ήθελα να έχω αυτή την εμπειρία να νιώσω αυτό που είναι».

H νέα τάση στα μαλλιά θέλει να τα αφήσεις... γκρι!

Η MacDowell μεταδίδει επίσης αυτά τα μαθήματα ζωής στις κόρες της, την 32χρονη Rainey Qualley και την 27χρονη Margaret Qualley, για να είναι πιο «ευγενικές» με τον εαυτό τους. «Η γήρανση είναι ένας πραγματικά, ένας πολύ οικείος εκπαιδευτής στο να αγαπάς τον εαυτό σου γιατί δεν μπορείς να το σταματήσεις», εξήγησε. «Θα γίνει». Η MacDowell δείχνει σε όλους πώς η αγάπη για τον εαυτό σου βοηθάει πολύ στο να ζήσεις την καλύτερη ζωή σου στα 60 σου και μετά.