Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τους τράπερς και το τραγικό συμβάν στα MAD VMA 2022 κατευθείαν από την καρδιά της στις καρδιές μας

23.06.2022
Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τους τράπερς και το τραγικό συμβάν στα MAD VMA 2022 κατευθείαν από την καρδιά της στις καρδιές μας
Με αφορμή το πρωτοφανές περιστατικό που παρακολουθήσαμε όλοι χθες βράδυ μεταξύ του Snik του Light και των... "φουσκωτών" τους ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Εμείς ξεχωρίζουμε τα όσα έγραψε σχετικά η Μαίρη Συνατσάκη και τα μοιραζόμαστε.

Το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη έχει συνδεθεί με τα μουσικά βραβεία του MAD για πολλά χρόνια εξ ου και η άποψή της έχει, ίσως, μία μεγαλύτερη βαρύτητα.

Απίστευτα τα περιστατικά που εξελίχθηκαν χθες στο πλαίσιο των χθεσινών MAD VMA 2022 και συζητιούνται σήμερα από το πρωί.

Με έξι stories της η Μαίρη Συνατσάκη εξέφρασε τα συναισθήματά της και είπε, στην ουσία, αυτά που σκεφτόμαστε οι περισσότεροι μετά τα τραγικά γεγονότα που αμαύρωσαν μια βραδιά που θα έπρεπε να είναι γιορτή!

«Έχω ζήσει τα Mad από ο 2005 και ήμουν εκεί τα 16 από τα 19 χρόνια που γίνονται», ξεκινά την τοποθέτησή της η @mairiboo. Η μεγαλύτερη επιτυχία τους ήταν ότι μπορούσαν να φέρουν κοντά καλλιτέχνες ετερόκλητους που ήταν όλοι ανοιχτοί για να συνεργαστούν μια βραδιά και να γιορτάσουν το ότι είναι ωραία η μουσική. Και μετά ήρθαν οι τράπερς», συνεχίζει και αρχίζουμε να ταυτιζόμαστε ήδη.

Δεν πέφτει από τα σύννεφα που πλακώθηκαν σαν ζώα στα βραβεία, συνεχίζει η Μαίρη θυμίζοντας τι είχε δηλώσει στο παρελθόν «με περίσσιο ύφος», ο Light: «Εμείς αυτά λέμε στα τραγούδια μας, άμα θέλετε να ακούτε Γαρμπή». Αυτά είπε ο Light και μερικοί συνάδελφοί του συμπλήρωσαν ότι όσοι κρίνουν το περιεχόμενο των στίχων που θεοποιεί τη βία, την οπλοκατοχή, τον σεξισμό, τα ναρκωτικά, μάλλον μένουν στην Εκάλη και δεν ξέρουν τι γίνεται στις γειτονιές.

Και συνεχίζει:

«Σε μια γειτονιά τον σκότωσαν τον Άλκη στο ξύλο. Μιλάμε για τη βία, το bullying, τις δολοφονίες με στόχο να βρούμε την πηγή, να την θεραπεύσουμε,όσο μπορούμε από την κοινωνία κι εσείς κρατάτε τον πήχη του ψευτοπαλικαρά που την έχει πιο μεγάλη και θα το αποδείξει με μπουνιές όσο πιο ψηλά μπορείτε.

Έχετε τόσον κόσμο να σας ακολουθεί κι επιλέγετε αυτό. Να έχεις τόση απήχηση και να πηγαίνεις στο παλιό, στο εύκολο, στο επικίνδυνο. Δεν έχετε ευθύνη ως πρότυπα, χειρότερα, έχετε ευθύνη ως καλλιτέχνες. Όταν μπορείς να κάνεις το καλό και επιλέγεις συνειδητά να μην το κάνεις, πώς λέγεται;», αναρωτιέται και ολοκληρώνει με πάθος: «Το κρίμα στο λαιμό σας λέγεται».

Κι εμείς μαζί της, βάζουμε... Γαρμπή!