Al Pacino: Ζήτησε τεστ DNA για να διαπιστώσει αν είναι ο πατέρας του παιδιού της 29χρονης συντρόφου του. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα

Ο Al Pacino σε σκηνή από την ταινία Ocean's Thirteen του 2007
Ο Al Pacino σε σκηνή από την ταινία Ocean's Thirteen του 2007
Πες την αλήθεια: Όταν διάβασες ότι ο Al Pacino θα γίνει μπαμπάς δεν παραξενεύτηκες; Όπως και εμείς λοιπόν έτσι και ο Al Pacino φέρεται να μην πίστευε ότι θα μπορούσε να μείνει έγκυος η συντροφός του Noor Alfallah λόγω ενός ιατρικού προβλήματος που αντιμετώπιζε ο ηθοποιός, το οποίο συνήθως προκαλεί υπογονιμότητα.

Πηγές από το περιβάλλον του ισχυρίζονται ότι ο 83χρονος δημοφιλής ηθοποιός, δεν πίστευε ότι ήταν σε θέση να αφήσει έγκυο την 29χρονη φίλη του ή οποιανδήποτε άλλη, δηλαδή, και ζήτησε να κάνει τεστ πατρότητας για να αποδειχθεί αν το παιδί ήταν δικό του, όπως αποκαλύπτει το TMZ.

Οι πηγές ανέφεραν ότι ο Pacino είχε ιατρικά προβλήματα που κανονικά θα εμπόδιζαν έναν άνδρα να αφήσει έγκυο μια γυναίκα.

Λόγω των αμφιβολιών ότι το μωρό ήταν δικό του, ζήτησε να υποβληθεί σε τεστ DNA. Έτσι, έκανε το τεστ, το οποίο απέδειξε ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Noor.

Ο ηθοποιός του «Godfather» λέγεται ότι δεν είχε ιδέα μέχρι πριν από δύο μήνες ότι η σύντροφός του περίμενε μωρό και φέρεται σύμφωνα με μια πηγή, να «σοκαρίστηκε» όταν έμαθε ότι επρόκειτο να καλωσορίσει το τέταρτο παιδί του.

{https://www.instagram.com/p/CrROIOXpQQh/}

«Κυρίως βγαίνει ραντεβού με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους… Είναι με τον Al για αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά», είχε αποκαλύψει η πηγή για την Noor Alfallah. «Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα για αυτήν, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι σαφές εάν το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί, καθώς μια πηγή ισχυρίστηκε στο site Showbiz411 ότι δεν έχουν «καμία σχέση».

Η είδηση ότι ο Pacino και η Alfallah περιμένουν παιδί έσκασε σαν βόμβα πριν από λίγες μέρες. Το TMZ ανέφερε τότε ότι είναι έγκυος στον όγδοο μήνα.

Αυτός και η πρώην κοπέλα του Mick Jagger, εθεάθησαν τον Απρίλιο του 2022 να τρώνε μαζί στο Felix Trattoria στη Βενετία της Καλιφόρνια, οπότε και ξεκίνησαν να κυκλοφορούν οι φήμες ότι είναι μαζί. Ωστόσο, πηγές του Page Six ανέφεραν ότι είχαν σχέση από την περίοδο της πανδημίας.

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι ο Pacino «στην πραγματικότητα πίστευε ότι η σχέση τους είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό» και είχε βάλει «δικηγόρους…να δουλεύουν για αυτό το θέμα εδώ και μήνες».

Ο Pacino έχει ήδη μια κόρη 33 ετών, την Julie, με την Jan Tarrant, καθώς και τα δίδυμα Olivia και Anton, 22 ετών, με την Beverly D'Angelo, ενώ αυτό θα είναι το πρώτο παιδί της Alfallah.

Την υποστήριξη στον φίλο του εξέφρασε ο συμπρωταγωνιστής του στον «Ιρλανδό» Robert De Niro, ο οποίος μόλις καλωσόρισε το έβδομο παιδί του με τη σύντροφό του Tiffany Chen.

«Είναι μερικά χρόνια μεγαλύτερος από μένα», είπε ο 79χρονος De Niro στη Hoda Kotb στην εκπομπή «Today», προσθέτοντας: «Ο Θεός να τον έχει καλά».

{https://www.instagram.com/p/Cs84a6QuIst/}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.06.2023 - 11:40