Έγκυος ξανά η Kourtney Kardashian: Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο το ανακοίνωσε σε όλους - και στον Travis

17.06.2023
Έγκυος ξανά η Kourtney Kardashian: Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο το ανακοίνωσε σε όλους - και στον Travis
Το ήθελαν καιρό, το προσπάθησαν πολύ και τα κατάφεραν. Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker θα γίνουν γονείς και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Στα 44 της χρόνια και έχοντας ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick, η μεγαλύτερη εκ των αδεφλών Kardashian/Jenner πρόκειται να γίνει ξανά μητέρα, στο πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Travis Barker.

Ο 47χρονος ντράμερ του συγκροτήματος Blink-182, που είναι ήδη πατέρας δύο μεγαλύτερων παιδιών, έμαθε τα ευχάριστα μαζί με όλο τον κόσμο με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Σε βίντεο που μοιράστηκε στα social media η αγαπημένη του, τη βλέπουμε σε συναυλία που έδινε το γκρουπ στο Λος Άντζελες στις 16 Ιουνίου να κρατά μία ταμπέλα που έγραφε "Travis είμαι έγκυος" κι εκείνος να τρελαίνεται!

Αρχικά ο τραγουδιστής της μπάντας και αμέσως μετά ο ίδιος το Barker κατέβηκαν από τη σκηνή και τα συγχαρητήρια ήταν συγκινητικά.

{https://www.instagram.com/p/CtlMrp4Mj87/}

Η Kourtney και ο Travis δεν έκρυψαν ποτέ την προσπάθειά τους για να κάνουν παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση, ούτε και ότι τη σταμάτησαν καθώς δεν είχε αποτέλεσμα. Γι' αυτό και η εξέλιξη ήρθε ως έκπληξη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τρεις φορές! Ο πρώτος γάμος ήταν στο Las Vegas τον περασμένο Απρίλιο, ο δεύτερος στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια τον Μάιο του 2022 και ο τρίτος στο Πόρτο Φίνο, αργότερα τον ίδιο μήνα. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2021 αφού έβγαιναν κάτι λιγότερο από ένα χρόνο.

Η Kardashian έχει τρία παιδιά με τον πρώην της, Scott Disick: Τον 12χρονο Mason, την 10χρονη Penelope και την 7χρονη Reign ενώ ο Barker έχει δύο παιδιά από την πρώην σύζυγό του Shanna Moakler, τον 18χρονο Landon και την 16χρονη Alabama.

kardash.jpg

Με το καλό το έκτο παιδί της οικογένειας!

Τελευταία τροποποίηση στις 17.06.2023 - 11:27