Victoria Beckham: H φωτογραφία του David με το εσώρουχο και οι ευχές για τη γιορτή του πατέρα

Victoria Beckham: H φωτογραφία του David με το εσώρουχο και οι ευχές για τη γιορτή του πατέρα
Το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά στο Ηνωμένο Βασίλειο και το έκανε πιο καυτό το αγαπημένο βρετανικό ζευγάρι του David και της Victoria Beckham, με μια σέξι φωτογραφία του πρώην ποδοσφαιριστή που ανέβασε η σύζυγός του.

Η σχεδιάστρια μόδας αποφάσισε να μοιραστεί την Παρασκευή στο Instagram μια φωτογραφία για να περιγράψει την αίσθηση του χιούμορ του συζύγου της. «Υπάρχουν μέρες που ο @davidbeckham με κάνει πραγματικά να γελάω. Μπαίνει στο γυμναστήριο και λέει ότι "πάω για το σχολείο"», σχολίασε κάτω από μια φωτογραφία του David που δεν φορούσε τίποτα άλλο παρά ένα κοντό σλιπάκι.

{https://www.instagram.com/p/Cti6y72Ilh7/}

Σχεδόν γυμνός και χαμογελώντας με τα τατουάζ του στην οθόνη, προκάλεσε τον ενθουσιασμό των fans οι οποίοι χωρίς να χάσουν χρόνο μπήκαν στην ενότητα σχολίων για να επαινέσουν τη Victoria που ανέβασε ένα τόσο αυθόρμητο στιγμιότυπο. «Λατρεύω την Easy V, πάντα βοηθάει την αδελφότητα », έγραψε μια follower, ενώ μια άλλη πρόσθεσε: «Είσαι μια τυχερή κυρία, Mrs Beckham xx».

David Beckham: Εξηγεί γιατί στην οικογένειά του φιλιούνται με τα παιδιά στο στόμα

Αυτές οι σέξι φωτογραφίες φαίνεται να έχουν γίνει λίγο trend για την 49χρονη, η οποία αποφάσισε να μοιραστεί κάτι ανάλογο με τους followers της, για τα 48α γενέθλιά του συζύγου της στις 2 Μαΐου. «Ας γιορτάσουμε όλοι τον @davidbeckham!! Καλώς ήρθες!». έγραψε στη λεζάντα μαζί με ένα emoji με γέλιο. Στο στιγμιότυπο, ο David βγαίνει από μια ρουστίκ μπανιέρα με νερό φορώντας μόνο ένα σκούφο και ένα διαφανές μπόξερ Calvin Klein.

{https://www.instagram.com/p/CrvWOa4IJFv/}

Σήμερα, βέβαια, με αφορμή τη γιορτή του πατέρα η Victoria μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τον David και τα τέσσερα παιδιά τους ενώ τον αποκαλεί «τον πιο εκπληκτικό σύζυγο και τον πιο απίστευτο μπαμπά».

{https://www.instagram.com/p/Ctn9KPYoqnd/}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2023 - 13:00