Γιορτή του πατέρα: 10 "διάσημες" αναρτήσεις που ξεχωρίσαμε

18.06.2023
Ο πρίγκιπας της Ουαλλίας με τα πριγκιπόπουλά του, Charlotte, Louis και George
Ο πρίγκιπας της Ουαλλίας με τα πριγκιπόπουλά του, Charlotte, Louis και George
Γιορτή του πατέρα ση΄μερα (18/6/2023) και γέμισαν τα social media με ευχές και φωτογραφίες αφιερωμένες σε μπαμπάδες διασήμων αλλά και σε διάσημους μπαμπάδες.

Κάναμε μια "βόλτα" στο instagram, συγκεντρώσαμε τις αναρτήσεις που μας άρεσαν περισσότερο και τις μοιραζόμαστε.

Πρώτη φορά πατέρας σε αυτή γιορτή ο Μιχάλης Σαράντης μοιράζεται μια φωτογραφία με την κόρη του. "Χρονιά πολλά σε όλους τους μπαμπάδες και σε όλους γενικά ❤️", διαβάζουμε στη λεζάντα.

{https://www.instagram.com/p/CtoM-7SLgyN/?hl=el}

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης χωρίς τα μπροστινά του δόντια - Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε

Η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε στον πατέρα της ως "Daddy’s Girl Forever".

{https://www.instagram.com/p/CtodyvYoSRM/?hl=el}

"Με το κεφαλι πάντα ψηλά, μου έλεγε….🤍Να μας προσεχεις απο εκεί…ψηλα. 🙏🏻Μας λείπεις", γράφει η Ρου΄λα Κορομηλά για τον πατέρα της!

{https://www.instagram.com/p/CtoZfscNm7V/?hl=el}

Η Ελεονώρα Μελέτη αφιέρωσε μια μακροσκελή ανάρτηση στον πατέρα της ξεκινώντας λέγοντας πως πέρα από τη μύτη του, έχει πάρει τον "περίεργο" όπως χαρακτηρίζουν πολλοί, χαρακτήρα του, τον "παράξενο" τρόπο σκέψης που έχει ροπή περισσότερο στα σκοτάδια κ όχι στο φως, τον αποφευκτικό τρόπο σύνδεσης με τους ανθρώπους που την ίδια ώρα ουρλιάζει για αγάπη κ τρυφερότητα, το χιούμορ του ( ευτυχώς) την αγάπη του για το διάβασμα κ τη γραφή,

"Δόξα τω θεω , όχι τη καράφλα του, δυστυχώς ναι την ισχυρογνωμοσύνη του", συνεχίζει η παρουσιάστρια προσθέτοντας πως πρόκειται για τον άνθρωπο που της έμαθε πως η αξιοπρέπεια και ελευθερία δεν ξεπουλιούνται και δεν αγοράζονται,

"Εκείνος που από τους πρώτους με έσπρωξε να γράψω, ο πιο αυστηρός κριτής, ο μόνος άνθρωπος που ωστόσο πολλές φορές μου έχει πει 'αδικείς τον εαυτό σου' , εκείνος που μου έχει χαϊδέψει το κεφάλι κ μου έχει πει 'θα περάσει', σε μεγάλες ερωτικές απογοητεύσεις αλλά και που με τη πρώτη ευκαιρία μου έχει πει κ 'φταις'. Ο άνθρωπος που μου δίδαξε πως ανταμείβουμε τη προσπάθεια κ όχι το αποτέλεσμα", συνεχίζει τονίζοντας πως δεν είναι για τα βασικά κ τα αυτονόητα που τον κάνουν καλό μπαμπά αλλά γιατί κάτι μικρές αλλά τόσο μεγάλες, αναπάντεχες για κάποιους αλλά τόσο αναμενόμενες για μένα στιγμές που τον κάνουν τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου.

"Είναι ο μπαμπάς μου, η 'Μέριλιν', που όταν βγήκαν τα κινητά έβαζα στοίχημα με τη παρέα μου πως στις 2:00 θα χτυπήσει το τηλέφωνο όχι για έλεγχο αλλά για να δει αν είμαι καλά, (εννοείται το κέρδιζα πάντα), που όταν το παραξήλωνα με τις εξόδους μου έλεγε 'εδώ δεν είναι ξενοδοχείο' κ με ειδοποιούσε πως 'απο δω μέσα θα βγεις νυφη', που όταν του είπα πως θέλω μηχανή στα 16, κάθε Σάββατο νοίκιαζε μια Harley κ με έκανε εκδρομές…", έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τα Χρόνια πολλά.

{https://www.instagram.com/p/CtoFrDmLa1x/?hl=el}

Ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον πατέρα και τον γιο του! "Ο μπαμπάς καμαρώνει, ο παππούς 'λιώνει' και κάπως έτσι πάμε από γενιά σε γενιά, με πολύ αγάπη ❤️", γράφει

{https://www.instagram.com/p/CtoGHZcsZLu/?hl=el}

Γιορτή της μητέρας: Διάσημες αναρτήσεις που τιμούν τη μέρα και συγκινούν

Και η Τζένη Μπαλατσινού, όμως ευχήθηκε στον μπαμπά του μικρότερου γιου της, με αγάπη. "Χρόνια Πολλά μπαμπά μας ❤️ @vkikilias. Χρόνια πολλά σε όλους του μπαμπάδες!", γράφει.

{https://www.instagram.com/p/Ctn_wMdLNKv/?hl=el}

Στον λογαρισμό του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, είδαμε δυο νέες φωτογραφίες του William με τα παιδιά του, George, Charlotte και Louis.

{https://www.instagram.com/p/Ctn8MqkNqRV/?hl=el}

Στον λογαρισμό του παλατιού του Μπάκιγχαμ πάλι, είδαμε τρεις φωτογραφίες εορταστικές. Στη μία βλέπουμε τον Βασιλιά Κάρολο με τον πατέρα του, δούκα του Εδιμβούργου, μία με τη βασίλισσα Καμίλα και τον δικό της πατέρα και μια με τον Κάρολο και τα δικά του παιδιά, William και Harry.

{https://www.instagram.com/p/Ctn80r9Mb_m/?hl=el}

H αγαπημένη μας Kate Hudson και φέτος ευχήθηκε στον Kurt Russell, επί χρόνια σύντροφο της μητέρας της, τον μοναδικό άντρα που αναγνωρίζει ως πατέρα της. "Πόσο σ' αγαπάμε Μπαμπά! Χρόνια πολλά στον πιο απίθανο άντρα. Σ' αγαπώ", γράφει στη λεζάντα!

{https://www.instagram.com/p/CtoJb3xMuHy/?hl=el}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2023 - 21:20