Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης χωρίς τα μπροστινά του δόντια - Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε

18.06.2023
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης χωρίς τα μπροστινά του δόντια - Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε
Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media είναι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η τελεύταια φωτογαφία που μοιράστηκε ήταν πολύ ξεχωριστή.

Στην Ύδρα βρίσκεται για το Σαββατοκύριακο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και μοιράστηκε αρκετές εικόνες από τις μίνι διακοπές του, όπως κάνει συνήθως. Μία από τις ιστορίες του, ο΄μως, ήταν... vintage και μας άρεσε πολύ!

Με αφορμή τη μέρα του πατέρα που γιορτάζεται σήμερα (18/6/2023) ο 27χρονος ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και ευχήθηκε στον δικό του πατέρα με ένα στιγμιότυπο από τα παιδικά του χρόνια.

Μία γλυκύτατη φωτογραφία στην οποία εκείνος είναι ε΄να μικρό παιδάκι που του λείπουν όλα τα μπροστινά δόντια, επάνω και κάτω! Το χαμόγελο όμως, ακόμη και... τσιφούτικο, ο΄πως είναι (ή, μάλλον, εξαιτίας αυτού) είναι σκέτη γλύκα και, σίγουρα οι θαυμαστές του το απόλαυσαν ιδιαίτερα.

tampakakis1.jpg

Λίγο νωρίτερα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είχε μοιραστεί μία φωτογραφία από το Μαύρο Ρόδο και είχε δώσει στους φανς της σειράς ακόμη μια χαρά καθώς τη συνόδευε με το σχόλιο: "Αυτή η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ", μιλώντας, φυσικά για την αγάπη του Πέτρου και της Ελισάβετ.

Εν αναμονή τέλους της σεζόν στο Μαύρο Ρόδο, λοιπόν, καθώς και νέων φωτογραφιών από τον Μιχαήλ Ταμπακάκη με όποια αφορμή!

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2023 - 20:06