Γιορτή του Πατέρα: Η Δέσποινα Καμπούρη γράφει για τον μπαμπά της και συγκινεί

16.06.2024
Γιορτή του Πατέρα: Η Δέσποινα Καμπούρη γράφει για τον μπαμπά της και συγκινεί
Ναι, δεν το κρύβει. Η Δέσποινα Καμπούρη έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του έχει τρελή αδυναμία –κι εκείνος το ίδιο φυσικά- και το εκδηλώνει με κάθε τρόπο.

Ο Αντρέας Καμπούρης είναι ο βράχος της, ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, ο λατρεμένος παππούς των κοριτσιών της και το καταφύγιό της σε κάθε δυσκολία που μπορεί να τύχει στον δρόμο της. Σήμερα, στη γιορτή του πατέρα η Δέσποινα Καμπούρη δημοσίευσε ένα medley φωτογραφιών από την παιδική της ηλικία ως κα σήμερα και έγραψε:

«Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ… Αλήθεια δεν ξέρω πώς μπορώ να μετρήσω αυτή την αγάπη. Τη μοναδική, την ανεπανάληπτη, την ανιδιοτελή. Για όλες τις φορές που μου είπες «μη σε νοιάζει τίποτα, είμαι εγώ εδώ», «είμαι περήφανος για εσένα, γι’ αυτό που είσαι, γι’ αυτό που έγινες», «είσαι η καλύτερη μαμά που ξέρω», «είσαι η ζωή μου».

Για όλα τα πρωινά που με παίρνεις τηλέφωνο και μου τραγουδάς «είμαστε δυο σταλαγματιές από την ίδια βρύση». Αχ βρε μπαμπά. Το όνομα σου λέω και κλαίω από συγκίνηση. Μη μου πάθεις τίποτα γιατί χάθηκα.

Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που έχουν καρδιοχτύπησει για τα παιδιά τους, που έχουν ξενυχτίσει πάνω από τα κεφάλια τους να μετρούν αναπνοές. Που αφιέρωσαν τη ζωή τους για να είναι τα παιδιά τους προφυλαγμένα και ευτυχισμένα. Κράτα μου το χέρι και πάμε…»

Τελευταία τροποποίηση στις 16.06.2024 - 13:14