Η Φιλαρέτη Κομνηνού θα γίνει γιαγιά και δεν κρατιέται - Η φωτογραφία της νύφης της, Δανάης Μιχαλάκη, που μοιράστηκε

18.08.2023
Η Φιλαρέτη Κομνηνού θα γίνει γιαγιά και δεν κρατιέται - Η φωτογραφία της νύφης της, Δανάης Μιχαλάκη, που μοιράστηκε
Photo: NDP Photo Agency
Έναν γιο έχει η Φιλαρέτη Κομνηνού και τον λατρεύει. Το ίδιο και τη σύζυγο΄ του. Τώρα, μάλιστα, που οι δυο τους θα την κάνουν γιαγιά, δεν ξέρει πώς να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού και η Δανάη Μιχαλάκη η νύφη της. Το πολύ ταιριαστό, ομολογουμένως, ζευγάρι παντρεύτηκε τον Αύγουστο 2021 στη Σύρο και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Την ανακοίνωση έκαναν με διαφορετικές αναρτήσεις και οι δύο και τώρα ήρθε η σειρά της μέλλουσας γιαγιάς να φανερώσει τα συναισθήματά της που, προφανώς είχε αναγκαστεί να κρύβει τους πρώτους μήνες μέχρι να αποφασίσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ότι μπορούν να το επικοινωνήσουν δημόσια.

«ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!!! δεν κρατιέμαι άλλο πιά...ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!!🥳🥳🥳», γράφει η πολυβραβευμένη ηθοποιός πλάι σε μια γλυκύτατη φωτογραφία της νύφης της που μοιράστηκε και η ανάρτηση ξεχειλίζει αγάπη και συγκίνηση.

{https://www.instagram.com/p/CwE0g_dIQd9/}

Φίλοι και συνεργάτες έσπευσαν να ευχηθούν για τα χαρούμενα και μεταξύ των σχολίων ξεχωρίζουμε αυτά της Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, της Ελένης Καρακάση, της Τάνιας Τρύπη και της Ζέτας Δούκα.

1_27.png

φιλαρετη.jpg

«Ο Γιώργος είναι η χαρά της ζωής. Ένα πλάσμα που χαίρεσαι, μα ζεις και να κουβεντιάζεις μαζί του», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της η Φιλαρέτη Κομνηνού και συνέχισε για τη σύζυγο εκείνου. « Η νύφη μου είναι τόσο όμορφο πλάσμα, τόσο καλοσυνάτο, ένα λουλούδι που χαίρεσαι να τη βλέπεις. Κάνει τον γιο μου ευτυχισμένο. Την αγαπώ».

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη και το λάθος παραλίγο να τα χαλάσει όλα

Τώρα μάλιστα που θα την κάνουν γιαγιά... Ποιος την πιάνει!

Τελευταία τροποποίηση στις 18.08.2023 - 16:50