Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι έγκυος - Η τρυφερή αποκάλυψη, η επιλογή της ημέρας και το παράδοξο της Παραλίας

17.09.2023
Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι έγκυος - Η τρυφερή αποκάλυψη, η επιλογή της ημέρας και το παράδοξο της Παραλίας
Πρώτη φορά μητέρα θα γίνει η Γιούλικα Σκαφιδά και η επιλογή της να κάνει την αποκάλυψη σήμερα, μόνο τυχαία δεν είναι.

Σοφίας, Αγάπης, Πίστης και Ελπίδας. Τετραπλή γιορτή σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου και η Γιούλικα Σκαφιδά επέλεξε αυτή για να μοιραστεί τις χαρές της με όλο τον κόσμο.

Δυο φωτογραφίες όπου φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα της μοιρα΄στηκε η δημοφιλής ηθοποιός και αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της. Στην πρώτη τη βλέπουμε με το αγαπημένο της σκυλάκι και στη δεύτερη με το υπερηχογράφημα.

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα. Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», γράφει η Γιούλικα Σκαφιδά.

{https://www.instagram.com/p/CxS_-nSM021/?img_index=1}

Η Γιούλικα Σκαφιδά έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, πέρασε ένα βράδυ στο κρατητήριο και μοιράζεται τις σκέψεις της για τη γυναικεία κακοποίηση

Όπως ήταν φυσικό, οι ευχές έφτασαν από παντού με φίλους και συνεργάτες να μην μπορούν να κρύψουν και την έκπληξή τους για τα νέα της.

Ιδού μερικά από τα σχόλια που ξεχωρίσαμε, μαζί με τα δικά μας συγχαρητήρια.

τ1_56.png

2_9.png

Αυτό τον καιρό βλέπουμε τη Γιούλικα Σκαφιδά στη σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία» όπου τη βλέπουμε στον ρόλο της μητέρας της Δανάης Μιχαλάκη, η οποία, ως γνωστόν είναι επίσης έγκυος. Από μία εγκυμοσύνη για τις τηλεοπτικές μητέρα και κόρη λοιπόν και αυτό από μόνο του είναι πολύ ενδια΄φερον.

{https://www.instagram.com/p/CvpdBBWKcS5/}

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2023 - 20:13