Reese Witherspoon: Μίλησε για την ανάγκη να περιορίσουμε τις φιλίες μετά τα 40 μας

17.09.2023
Reese Witherspoon, Scarlett Johansson
Reese Witherspoon, Scarlett Johansson
Η Reese Witherspoon είναι γνωστή για τις κολλητές της φίλες που είναι σχεδόν όλες διάσημες. Η Jennifer Aniston, η Nicole Kidman και η Gwyneth Paltrow είναι μόνο μερικές από αυτές. Αλλά δεν μπορούν να αποκαλούνται φίλες όλες όσες έχει γνωρίσει. Και προτρέπει τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμά της.

Η 47χρονη ηθοποιός, μίλησε με ειλικρίνεια σε συνέντευξή της στο People, για τη διαχείριση των φιλιών εν μέσω της πολυάσχολης ζωής της. Τόνισε τη σημασία της «επεξεργασίας» των φίλων, λέγοντας: «Όλοι εκεί έξω που είναι πάνω από 40 ξέρουν. Αν δεν προσθέτεις κάτι στη ζωή μου, φύγε από τη ζωή μου. Η γιαγιά μου έλεγε ότι οι άνθρωποι είναι καλοριφέρ ή αποχετεύσεις. Κόλλα με τα καλοριφέρ».

{https://www.instagram.com/p/CwJvFlhNjuA/}

Όταν η συζήτηση πήγε στην αντιμετώπιση της απόρριψης, η Witherspoon αποκάλυψε ότι έμαθε νωρίς στη ζωή της ότι οι απόψεις των άλλων δεν την απασχολούν. Τόνισε την ελευθερία του να αγνοούμε τις εξωτερικές κρίσεις και να ζούμε αυθεντικά.

Η Reese Witherspoon ποζάρει με μαμά και κόρη και νομίζουμε ότι τα βλέπουμε... τριπλά

Η Witherspoon αναφέρθηκε επίσης στην έλλειψη γυναικείων projects στο Χόλιγουντ και μίλησε για το ταξίδι της μέχρι να υλοποιηθεί η εταιρεία της, Hello Sunshine που ασχολείται με αξιόλογες παραγωγές.

{https://www.instagram.com/p/CjBSXSgukxK/}

Μίλησε για τον λόγο για τον οποίο επένδυσε τα χρήματά της στην Hello Sunshine, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για μια διαφορετική προσέγγιση. Έδωσε τα εύσημα στον πρώην σύζυγό της, Jim Toth, που βοήθησε να βελτιώσει τη στρατηγική της και να συγκεντρώσει κεφάλαια για να διατηρήσει την ανάπτυξη της εταιρείας.

{https://www.instagram.com/p/CYpInNgvn4y/}

Δυστυχώς, η Reese χώρισε από τον Jim Toth μετά από 12 χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τον 10χρονο, Tennessee. Eπίσης η δημοφιλής ηθοποιός, έχει δύο ακόμα παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, Ryan Phillippe, την 24χρονη Ava και τον 19χρονο Deacon.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2023 - 09:40