Reese Witherspoon - Jim Toth: Ποιοι είναι οι λόγοι του διαζυγίου; Έλλειψη συναισθημάτων ή κρίση μέσης ηλικίας;

Reese Witherspoon - Jim Toth: Ποιοι είναι οι λόγοι του διαζυγίου; Έλλειψη συναισθημάτων ή κρίση μέσης ηλικίας;
(photo: @reesewitherspoon)
Το διαζύγιο ήρθε τώρα, όμως, ο χωρισμός, φαίνεται ότι ήταν «old news».

Με μια σύντομη δήλωση στο Instagram, η Reese Witherspoon ανακοίνωσε ότι αυτή και ο σύζυγός της Jim Toth χωρίζουν. Στην κοινή δήλωση δεν ανέφεραν, όπως συνηθίζεται, τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Και όπως είναι φυσικό, από εκείνη την ώρα έχουν αρχίσει οι πληροφορίες από τους «κύκλους» και τους «φίλους» του ζευγαριού.

Ας ξεκινήσουμε με το E! News, το οποίο ισχυρίζεται, με βάση πληροφορίες από κύκλο του ζευγαριού, ότι ο χωρισμός είναι εντελώς χωρίς δράματα: «Δεν υπάρχει κανένα δράμα, κανένα γεγονός ή λόγος. Είναι απλώς δύο άνθρωποι που πήραν αυτήν την απόφαση με τη μέγιστη αγάπη και σεβασμό για το παιδί τους. Θα τους δείτε εκεί έξω να μεγαλώνουν μαζί το παιδί τους».

{https://www.instagram.com/p/CQWQLTlALB-/}

Το Insider του Page Six επιβεβαίωσε επίσης ένα διαζύγιο χωρίς δράματα, ωστόσο ισχυρίζεται ότι τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί λόγω έλλειψης ρομαντισμού στον γάμο: «Δεν υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο ή δράμα, μόνο δύο άνθρωποι που ουσιαστικά το μόνο που κάνουν είναι να μεγαλώνουν το παιδί τους και δεν έχουν πραγματικά κανένα ρομαντικό αίσθημα ο ένας για τον άλλον πια», είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι αυτό που υπάρχει είναι «μηδενική σπίθα και μηδενικός ρομαντισμός».

Η Reese Witherspoon ποζάρει με μαμά και κόρη και νομίζουμε ότι τα βλέπουμε... τριπλά

Εν τω μεταξύ, η Sun μίλησε με έναν «φίλο» του ζευγαριού που είχε μια ελαφρώς πιο δραματική άποψη, λέγοντας: «Ο Jim είναι αυτός που άλλαξε μαζικά τα τελευταία χρόνια. Ο Jim απλά δεν είναι πια ο άνθρωπος που παντρεύτηκε η Reese Witherspoon και έκανε έναν γιο μαζί του. Η προσωπικότητά του, η στάση του και η συνολική του άποψη για τη ζωή άλλαξαν πραγματικά όταν έφυγε από τον χώρο του agency και αποφάσισε ότι είχε κουραστεί από αυτόν τον αποπνικτικό κόσμο και γενικά με το να ασχολείται με τις υπηρεσίες. Ονομάστε το κρίση μέσης ηλικίας αν θέλετε, αλλά τότε ήταν που καθιερώθηκαν τα τατουάζ, τα παράξενα κοσμήματα και το να ντύνεται σαν κάποιος με τα μισά του χρόνια».

{https://www.instagram.com/p/CmcCz3buBKD/}

Και τέλος, έχουμε και την πηγή του People, η οποία ανέφερε: «Είναι πραγματικά οι καλύτεροι φίλοι και αυτή είναι μια τόσο φιλική απόφαση. Είναι τόσο αφοσιωμένοι στο να μεγαλώνουν μαζί το παιδί τους. Επένδυσαν στην οικογένεια και θέλουν να το κάνουν όσο πιο βελούδινο γίνεται».

Τελευταία τροποποίηση στις 28.03.2023 - 14:53