Dwayne Johnson: Οι κόρες του τον έβαψαν με κραγιόν και προχώρησαν ακόμη παραπάνω...

Dwayne Johnson: Οι κόρες του τον έβαψαν με κραγιόν και προχώρησαν ακόμη παραπάνω...
(photo: @therock)
Πραγματικά αν δεν έχεις δει τα βιντεάκια του Dwayne Johnson με τις κόρες του στο Instagram δεν ξέρεις τι χάνεις! Εκτός ότι είναι ένας από τους καλύτερους μπαμπάδες του Χόλιγουντ, τα κορίτσια του είναι δύο πανέμορφα και έξυπνα πλάσματα και ένα νέο ξεκαρδιστικό βίντεο το αποδεικνύει.

Ο δημοφιλής σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram του που εννοείται έγινε viral και δείχνει τις δύο μικρότερες κόρες του να του κάνουν μια μεταμόρφωση. Μάλιστα δημοσίευσε το βίντεο με τη λεζάντα της συζήτησης: «Μπαμπά, μπορούμε να σου κάνουμε μια μεταμόρφωση;/ Όχι μωρό μου, ο μπαμπάς έχει μια συνάντηση zoom σε 10 λεπτά/ Σε παρακαλώ, θα το κάνω γρήγορα!/ Εντάξει, αλλά φτιάξε το γρήγορα, αλλά μόνο τα νύχια μου και κάνε με να δείχνω όμορφος».

Μετά όμως στο ποστ πρόσθεσε τι συνέβη: «* Η συνάντηση zoom ακυρώθηκε. * Οι δύο ανεμοστρόβιλοι με δείχνουν και γελούν ανεξέλεγκτα χωρίς έλεος. Ξόδεψα μια ώρα ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ να βγάλω το κραγιόν από το κεφάλι και το πρόσωπό μου – εν αγνοία μου – αυτό το σκ*το λερώνει το δέρμα».

Σε αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο, βλέπουμε τις μικρότερες κόρες του Jasmine και Tiana να τον ζωγραφίζουν με ροζ κραγιόν και μαύρη σκιά ματιών, λέγοντάς του επανειλημμένα «Είσαι κορίτσι!» και «Χρειάζεσαι περισσότερο makeup!». Ενώ στην αρχή διαμαρτύρεται, τελικά υποχωρεί (και αφήνει την κόρη του να τον βάψει με χαρά!)

{https://www.instagram.com/p/CqMdMXIv0Lt/}

Με μια δεύτερη ανάρτηση, ο The Rock (όπως είναι γνωστός) μοιράστηκε μερικές ακόμη φωτογραφίες από το beaute που του έκαναν οι κόρες του που, όπως γράφει στη λεζάντα ξεκίνησε ως «Έλα μπαμπά, ένα μανικιούρ θα κάνουμε, μόνο»

{https://www.instagram.com/p/CqU5ts9uG0Z/}

Ο Dwayne Johnson έχει τρεις κόρες: μια μεγαλύτερη κόρη την 21χρονη Simone από την πρώτη του σύζυγο Dany Garcia και δύο κόρες από τη σύζυγό του Lauren Hashian και έχουν τα ονόματα Jasmine και Tiana και είναι εφτά ετών και τεσσάρων ετών αντίστοιχα.