Justin Bieber: Σοκ από την απόφασή του να αποσυρθεί από τη μουσική στα 29

28.03.2023
Ο Justin και η Hailey Bieber
Ο Justin και η Hailey Bieber (photo: @justinbieber)
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Justin Bieber είναι έτοιμος να αποσυρθεί από τη μουσική βιομηχανία μόλις στα 29 χρόνια του. Και ο λόγος φαίνεται ότι θέλει να αφοσιωθεί στον γάμο του με την Hailey Bieber, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, περνάει κρίση, τη στιγμή που και η υγεία του τον ταλαιπωρεί αρκετά.

Μετά την συμφωνία του Bieber για την πώληση του μουσικού του καταλόγου που τον έκανε πλουσιότερο κατά 200 εκατομμύρια δολάρια, πηγές υποστηρίζουν ότι ο τραγουδιστής θέλει να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με την 26χρονη σύζυγό του, Hailey Bieber και να απολαύσει τα χρήματά του.

Hailey Bieber - Selena Gomez: Η πρών και η νυν του Justin Bieber ποζάρουν αγκαλιασμένες

«Ο Justin δεν αισθάνεται καλά με τον κόσμο εδώ και αρκετό καιρό και η λάμψη του τον βαραίνει», αποκάλυψε ένας φίλος του στο RadarOnline.com, προσθέτοντας ότι ο Bieber μιλάει ήδη με ψυχολόγο για τις δυσκολίες του.

«Ακόμα και ο θεραπευτής του λέει ότι αν αυτό που κάνει τον κάνει δυστυχισμένο, θα πρέπει να πάρει τη δύσκολη απόφαση να το αφήσει στην άκρη», εξήγησε ο φίλος.

Πέρυσι, ο τραγουδιστής ματαίωσε ξαφνικά την περιοδεία Justice World Tour, με μόλις 49 εμφανίσεις σε σύνολο 132, επικαλούμενος προβλήματα υγείας και εξάντληση.

Πριν λίγους μήνες ο Justin αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο είχε παραλύσει μερικώς το πρόσωπό του. Ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα ανέβασε βίντεο στο instagram ότι η κατάσταση του έχει βελτιωθεί.

Το βασικό θέμα που απασχολεί τον Bieber είναι ότι θέλει να "δουλέψει" τον γάμο του, με πηγές να λένε στο RadarOnline.com ότι η σχέση είναι γεμάτη προβλήματα εμπιστοσύνης.

«Παντρεύτηκαν πολύ νέοι και δεν ήξεραν που έμπαιναν και έκτοτε είναι πάνω κάτω», μοιράστηκε πριν από εβδομάδες μια πηγή.

«Άσκησε μεγαλύτερη πίεση στη σχέση», αποκάλυψε η πηγή. «Ο Justin τείνει να ξεσπάει στη Hailey. Την κάνει να θέλει να τα παρατήσει γιατί δεν καταλαβαίνει γιατί ο γάμος πρέπει να είναι τόσο δύσκολος».

{https://www.instagram.com/p/ClSS1XJJ6OI/}

Η στάση του Bieber έχει προσθέσει προβλήματα στη συζυγική τους διαμάχη, με τις δυσκολίες του να πυροδοτούν τις αναμνήσεις της Hailey από τον εθισμό του πατέρα της Stephen Baldwin.

Hailey Bieber: Η επιτυχημένη εγχείρηση στην καρδιά και η πρώτη δημόσια δήλωση της

Οι γνώστες λένε ότι τα προβλήματα υπάρχουν από τον πρώτο χρόνο του γάμου τους το 2018. Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι είχε «μια συναισθηματική κατάρρευση» αμέσως μετά τον γάμο ενώ παραδέχτηκε: «Νόμιζα ότι ο γάμος θα έλυνε όλα μου τα προβλήματα και δεν το έκανε».

Η έλλειψη εμπιστοσύνης είναι επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα. «Έχει κάνει την Hailey να αισθάνεται απελπισμένη μερικές φορές», είπε η πηγή, προσθέτοντας, «έχουν πολλά να διαχειριστούν. Ήταν μια οδυνηρή μεταμόρφωση για αυτούς».

Οπότε η επικείμενη απόσυρση του Bieber μπορεί να είναι αυτό που σύστησε ο γιατρός για να διορθώσει την ταραγμένη σχέση του.

Περαστικά, γενικότερα!