Justin Bieber: Το σπάνιο σύνδρομο που έχει παραλύσει το μισό του πρόσωπο - Η αποκάλυψη μέσα από ένα σοκαριστικό βίντεο

11.06.2022
Justin Bieber: Το σπάνιο σύνδρομο που έχει παραλύσει το μισό του πρόσωπο - Η αποκάλυψη μέσα από ένα σοκαριστικό βίντεο
Ο Justin Bieber μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι μύες στο μισό του πρόσωπο δεν κουνιούνται καθόλου εξαιτίας του συνδρόμου Ramsay Hunt.

Αφού ακύρωσε συναυλίες στο Τορόντο, την Ουάσινγκτον και τη Νέα Υόρκη, ο καναδός ποπσταρ μίλησε στους θαυμαστές του εξηγώντας τους ακριβώς τι έχει συμβεί.

Όπως εξήγησε στο βίντεο που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Justin Bieber διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ramsay Hunt ως συνέχεια ενός ιού που του προκάλεσε ολοκληρωτική παράλυση στο δεξί μέρος του προσώπου του.

Ο ιός κατέστρεψε τελείως τα νεύρα στο αυτί του και από εκεί και πέρα προχώρησε και στο υπόλοιπο μέρος του προσώπου. Στο βίντεο που μοιράστηκε ο 28χρονος σταρ ακούμε ότι η κατάσταση είναι "αρκετά σοβαρή" και ότι χρειάζεται ξεκούραση προκειμένου να δεν αν και πότε μπορεί να λειτουργήσει ξανά φυσιολογικά.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παραδέχτηκαν ότι παντρεύτηκαν γρήγορα για να κάνουν... σεξ!

"Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει. Δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτή την πλευρά του προσώπου μου. Αυτό το ρουθούνι δεν κουνιέται και έχω πλήρη παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου", περιγράφει κάποια στιγμή ο Bieber και αυτό που βλέπουμε είναι, πραγματικά, τρομακτικό.

“Εύχομαι να μην είχε συμβεί κάτι τετοιο, όμως, προφανώς το σώμα μου μου λέει ότι πρέπει να ρίξω ρυθμούς. Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε ότι θα εκμεταλλευτώ αυτό τον καιρό για να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο 100%, ώστε να μπορέσω να κάνω αυτό για το οποίο γεννήθηκα", συνεχίζει ο Bieber ενώ ολοκληρώνει λέγοντας ότι δεν ξέρει πόσο χρόνο θα χρειαστεί αλλά ξέρει ότι θα γίνει καλά.

"Έχω πίστη και εμπιστοσύνη στον Θεό. Πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Δεν είμαι σίγουρος ποιος είναι ο λόγος αυτή τη φορά αλλά στο μεταξύ θα ξεκουραστώ", συνεχίζει και, όπως είναι αναμενόμενο, δέχτηκε μια θάλασσα αγάπης και θετικής σκέψης στα σχόλια που ακολούθησαν.

Πριν από λίγο καιρό, στο σπιτικό των Biebers πέρασαν ακόμη μία λαχτάρα καθώς η Hailey υπέστη ένα μικρό εγκεφαλικό και στη συνέχεια μπήκε στο χειρουργείο για εγχείρηση καρδιάς.

Ας είναι τα τελευταία προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει το ζεύγος και "άλλο κακό να μην τους βρει", όπως λέει ο λαός μας.