Βρισηίδα Ανδριώτου: Δε φαντάζεσαι το ποσό αμοιβής της στο Survivor

10.06.2022
Βρισηίδα Ανδριώτου: Δε φαντάζεσαι το ποσό αμοιβής της στο Survivor
Το μοντέλο συμμετείχε στο reality επιβίωσης για 5,5 μήνες

Στην εκπνοή του φετινού κύκλου βρίσκεται το "Survivor", με υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα την Βρισηίδα Ανδριώτου, τον Γιώργο Ταλάντσεβ και τον Σπύρο Μαρτίκας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιανού στο συμβούλιο, η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μας δείχνει πόσα κιλά έχασε - Το πριν και το μετά

Κατά την αποχώρηση της, η ίδια δήλωσε: "Νιώθω περίεργα, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα που θα γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της. Τελείωσε η παύση, γιατί ήταν μια παύση για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου, που μου έχει λείψει" είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου συγκινημένη αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι πάσχει από γυροειδή αλωπεκία (φωτογραφία)

Αυτό που εντυπωσιάζει ωστόσο, είναι το ποσό της αμοιβής της από το "Survivor", στο οποίο συμμετείχε από τις 26 Δεκεμβρίου, δηλαδή για 5,5 μήνες. Σύμφωνα με τα πληροφορίες, η Βρισηίδα Ανδριώτου αμειβόταν με 2.800 ευρώ την εβδομάδα, που σημαίνει πως συνολικά για τη συμμετοχή της έλαβε περίπου 70.000 ευρώ.