Hailey Bieber: Η επιτυχημένη εγχείρηση στην καρδιά και η πρώτη δημόσια δήλωση της

30.04.2022
Hailey Bieber: Η επιτυχημένη εγχείρηση στην καρδιά και η πρώτη δημόσια δήλωση της
Η Hailey Bieber μίλησε για την πρόσφατη νοσηλεία της και εξήγησε ότι έκτοτε υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από την οποία αναρρώνει σε καλό ρυθμό.

Η Hailey μίλησε για όλα όσα πέρασε σε ένα μακροσκελές βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube, λέγοντας: «Είχα ένα πολύ τρομακτικό περιστατικό στις 10 Μαρτίου, βασικά καθόμουν στο πρωινό με τον σύζυγό μου, είχα μια κανονική μέρα, κανονική συζήτηση και ήμασταν στη μέση της κουβέντας μας και ξαφνικά, ένιωσα αυτή την πραγματικά περίεργη αίσθηση που ταξίδεψε στο χέρι μου από τον ώμο μου μέχρι τα δάχτυλά μου. Και άρχισα να αισθάνομαι τα δάχτυλά μου πραγματικά μουδιασμένα και παράξενα».

Η Hailey συνέχισε λέγοντας ότι παρατήρησε τη δεξιά πλευρά του προσώπου της να χαλαρώνει και δεν μπορούσε να σχηματίσει λέξεις. Ευτυχώς, υπήρχε ένας γιατρός εκεί όπου εκείνη και ο Justin έτρωγαν πρωινό, ο οποίος ήταν σε θέση να αξιολογήσει την κατάσταση της Hailey. Και από τη στιγμή που εισήχθη στα Επείγοντα, «είχε επιστρέψει αρκετά στο φυσιολογικό».

«Μπόρεσαν να δουν ότι υπέφερα από έναν μικρό θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό μου, τον οποίο ονόμασαν και κατηγοριοποίησαν ως κάτι που ονομάζεται TIA. Βασικά είναι σαν να έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό», είπε, προσθέτοντας ότι το σώμα της μπόρεσε να το λύσει αρκετά γρήγορα και ότι «ένιωσα πραγματικά ευγνώμων που δεν ήταν χειρότερο και δεν είχα μόνιμα προβλήματα».

Η Hailey διαγνώστηκε με Ανοικτό Ωοειδές Τρήμα βαθμού 5 (ένα μικρό άνοιγμα μεταξύ των δύο άνω κοιλοτήτων της καρδιάς) και έκτοτε υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να το κλείσει.

«Πήγε πολύ ομαλά και αναρρώνω πολύ καλά, πολύ γρήγορα», είπε. «Αισθάνομαι υπέροχα. Το μεγαλύτερο πράγμα που νιώθω, ειλικρινά, είναι απλά νιώθω πραγματικά ανακουφισμένη που καταφέραμε να καταλάβουμε τα πάντα, ότι μπορέσαμε να το κλείσουμε, ότι θα μπορέσω να προχωρήσω από αυτήν την πραγματικά τρομακτική κατάσταση και απλώς να ζήσω τη ζωή μου».