5 διάσημοι που είχαν για χρόνια προβλήματα με τους γονείς τους και κατάφεραν να τα επιλύσουν

29.04.2022
5 διάσημοι που είχαν για χρόνια προβλήματα με τους γονείς τους και κατάφεραν να τα επιλύσουν
Μια έρευνα σε νεαρούς ενήλικες διαπίστωσε ότι περίπου το 17% των συμμετεχόντων βίωσε αποξένωση από ένα μέλος της άμεσης οικογένειας τους. Eπίσης, μια έρευνα σε ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας διαπίστωσε ότι περίπου το 12% ήταν αποξενωμένοι από το παιδί ή τα παιδιά τους. Και παρόλο που η αποξένωση της οικογένειας είναι επώδυνη και μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να επανασυνδεθούν με την οικογένειά τους, είναι και κάποιοι που αποφασίζουν να μην κοιτάξουν ποτέ πίσω.

Φυσικά, από αυτές τις καταστάσεις δεν εξαιρούνται οι celebrities. Μάλιστα κάποιοι βρήκαν το θάρρος να βελτιώσουν τη σχέση τους με τους γονείς τους και είναι αξιοθαύμαστη η ειλικρίνεια τους για τα προσωπικά τους θέματα.

Δείτε παρακάτω 5 περιπτώσεις διασήμων που είχαν για χρόνια προβλήματα με τους γονείς τους και κατάφεραν να τα επιλύσουν.

Ο Matthew McConaughey δεν έχει φορέσει αποσμητικό εδώ και 30 χρόνια και εξηγεί ακριβώς το γιατί

Matthew McConaughey

Η μαμά του Matthew, Kay McConaughey, φαίνεται ότι απολάμβανε τη φήμη του γιου της πολύ περισσότερο από εκείνον και αυτό ήταν που τους οδήγησε σε 8 χρόνια αποξένωσης. Τον πρώτο καιρό ο Μatthew προσπαθούσε να βρει τη δική του ισορροπία μεταξύ της φήμης και της προσωπικής του ζωής για αυτό και ανοιγόταν στη μητέρα του. Ωστόσο, η Κate δεν κράτησε αυτές τις πληροφορίες για τον εαυτό της και τις μοιραζόταν με τα μέσα ενημέρωσης, νομίζοντας ότι ο Μatthew δεν θα το μάθαινε.

Ο McConaughey θεώρησε ως προδοσία τη συμπεριφορά της μητέρας του και σταμάτησε να μοιράζεται προσωπικά πράγματα μαζί της. Με τον καιρό, ο δημοφιλής ηθοποιός απέκτησε τη σιγουριά που ήθελε με την καριέρα του και τα ξαναβρήκε με τη μαμά του ενώ δήλωσε για το θέμα: «Το σκάφος μου κατασκευάστηκε αρκετά καλά εκεί που δεν ένιωθα ότι θα μπορούσε η μαμά μου να το βυθίσει».

Η Mariah Carey αποκαλύπτει με πόσους άντρες έχει κοιμηθεί στη ζωή της - Και ξαφνιάζει!

Mariah Carey

Η σχέση της Mariah με την οικογένειά της είναι κάτι παραπάνω από περίπλοκη. Στο βιβλίο της, The Meaning of Mariah Carey, αναφέρεται στον αδερφό και την αδερφή της ως πρώην, αλλά αναφέρει επίσης ότι παρ' όλα αυτά, κράτησε λίγο χώρο στην καρδιά της για τη μαμά της. Αλλά με όρια. «Το να δημιουργώ όρια με τη γυναίκα που με γέννησε δεν είναι εύκολο – είναι ένα έργο σε εξέλιξη».

Η Selena Gomez μας δείχνει πώς να φορέσουμε τη νέον σκιά

Selena Gomez

Παρόλο που η Selena και η μητέρα της, Mandy Teefay, μοιάζουν με το δίδυμο μητέρας-κόρης που ονειρευόμαστε, είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Η αναστάτωσή στη σχέση τους προκλήθηκε επειδή η Selena αποφάσισε να τα ξαναβρεί με τον Justin Bieber και η μαμά της ήταν αντίθετη.

Αυτό το γεγονός οδήγησε μητέρα και κόρη να κάνουν unfollow η μία την άλλη στο Instagram. Αλλά η αγάπη τελικά της μίας για την άλλη είναι μεγαλύτερη από τα προβλήματά τους και για αυτό βρίσκουν πάντα τρόπους να φτιάχτουν τη σχέση τους.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin παραδέχτηκαν ότι παντρεύτηκαν γρήγορα για να κάνουν... σεξ!

Justin Bieber

Γύρω στο 2014, ο Justin και η μαμά του, Pattie Mallette, είχαν μια διαμάχη. Ο ίδιος κρατούσε αποστάσεις από τη μητέρα του, γιατί, όπως είπε κάποια στιγμή, ντρεπόταν για αυτόν. «Ποτέ δεν ήθελα η μαμά μου να απογοητευτεί από εμένα και ήξερα ότι ήταν απογοητευμένη».

Πέρασαν λίγο χρόνο χωρίς να μιλούν μεταξύ τους και τους πήρε χρόνο για να ξαναχτίσουν την εμπιστοσύνη τους. Αλλά ο Justin αγαπά τη μητέρα του και πιστεύει ότι είναι μια καταπληκτική γυναίκα και ευτυχώς η σχέση τους βελτιώνεται.

Αngelina Jolie: «Έγιναν πολλά για να νιώσω ότι έπρεπε να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου»

Angelina Jolie

Η Angelina και ο πατέρας της Jon Voight δουλεύουν για να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν μετά από χρόνια αποξένωσης. Μετά το διαζύγιό της με τον Brad Pitt, η Jolie και τα παιδιά της εθεάθησαν να δειπνούν με τον παππού τους, προσπαθώντας να ξαναχτίσουν τη σχέση τους.

Παρόλο που είχαν δυσκολίες, βρήκαν την τέχνη ως κοινή γλώσσα και μπόρεσαν να μιλήσουν. «Ο Jon κι εγώ έπρεπε να γνωριστούμε μεταξύ μας και μέσα από τα εγγόνια τώρα, βρίσκουμε μια νέα σχέση και είναι πολύ, πολύ ωραία», αποκάλυψε η Jolie.