Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το φύλο του παιδιού τους

28.03.2023
Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κόζαρη: Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το φύλο του παιδιού τους
(photo: NDP Photo Agency)
Γνωριμία, έρωτας, γάμος και οικογένεια εξπρές για τον Πάνο Μουζουράκη και την αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη.

Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο Πάνος Μουζουράκης σε γάμο που θα γίνει στην Αίγινα, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ενώ η νύφη, Μαριλού Κόζαρη είναι ήδη έγκυος και, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου περιμένει κοριτσάκι.

Η παρουσιάστρια και η Μαριλού, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, είναι φίλες κολλητές από τα παιδικά τους χρόνια, όπως αποκάλυψε σήμερα η ίδια και όλο αυτό τον καιρό η ίδια δεν είχε "αγγίξει" αυτό το θέμα καθώς της το είχαν ζητήσει οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και εκείνη το είχε σεβαστεί.

Τώρα, όμως, που όλα βγήκαν στη φόρα, πήρε άδεια να μιλήσει και έδωσε και το αποκλειστικό περί φύλου.

Στη φωτογραφία κάτω, η Κατερίνα Καινούργιου και η Μαριλού Κόζαρη στις καλοκαιρινές τους διακοπές πέρσι το καλοκαίρι.

katken.jpg

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, ο Πάνος και η Μαριλού (της οποίας έπλεξε το εγκώμιο) γνωρίστηκαν μόλις τον Σεπτέμβριο μέσω κάποιου κοινού γνωστού και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, όμως οι δυο τους είναι πανευτυχείς και ανυπομονούν να ζήσουν τη ζωή τους μαζί.

Πάνος Μουζουράκης: "Έπαθα κρισάρα πανικού στον Χατζηνικολάου - Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να ανατιναχτεί"

Φαίνεται πως οι μπαμπάδες των δύο κοριτσιών είναι παιδικοί φίλοι και παρότι η Κατερίνα είναι 8 χρόνια μεγαλύτερη από τη Μαριλού, η οποία είναι 30 ετών, οι δυο τους μεγάλωσαν μαζί και μαζί με τη Φιόνα, είναι οι τρεις καλύτερες φίλες. Οι τρεις τους, μάλιστα ταξίδεψαν στο Παρίσι τον Μάιο για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της Κατερίνας. Η Μαριλού είναι στη μέση στην παρακάτω φωτογραφία.

{https://www.instagram.com/p/Cc-bs7uIWL1/}

Αν περιμένατε άλλες πληροφορίες για τον γάμο... χάσατε. Προφανώς μέχρι εδώ είχε το ΟΚ η KatKen να μιλήσει - και πάμε πάσο. Οι ετοιμασίες, ωστόσο, προχωράνε όπως είπε και, σίγουρα, όταν έρθει η ώρα, από εκείνη θα μάθουμε τα νεότερα και θα δούμε και τις πρώτες, ίσως εικόνες, αν δοθεί κάποιο πράσινο φως σχετικά. Προς το παρόν, απλά ευχόμαστε "Η ώρα η καλή".

Τελευταία τροποποίηση στις 28.03.2023 - 17:55