Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κοζάρη: Παντρεύονται στην Αίγινα - Η αναγγελία του γάμου τους

27.03.2023
Πάνος Μουζουράκης - Μαριλού Κοζάρη: Παντρεύονται στην Αίγινα - Η αναγγελία του γάμου τους
(photo: @panosmouzourakis)
Όλες οι χαρές μαζεμένες. Μέσα σε λίγους μήνες η ζωή του Πάνου Μουζουράκη αλλάζει 180°.

Χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα οι φήμες που θέλουν τη σύντροφο του Πάνου Μουζουράκη έγκυο, η αναγγελία του γάμου τους που "αλιεύθηκε" από εφημερίδα το Σαββατοκύριακο, ίσως είναι μια ένδειξη.

Ούτε έναν χρόνο δεν έχει συμπληρώσει η σχέση του έλληνα μουσικού με την αγαπημε΄νη του, Μαριλού Κοζάρη και οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν τη στιγμή που, όπως όλα δείχνουν, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Μπαμ και δημοσιοποιήθηκε από την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται το Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στην Αίγινα. Το πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος δεν είναι άκομη γνωστό. Η ώρα η καλή!

mouzourakis-anaggelia.jpg

Πάντως, η είδηση και μόνο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στο Πρωινό πριν από μερικές μέρες όταν η κάμερά του τούς είχε "τσακώσει" στο αεροδρόμιο και εκείνος είχε υπογραμμίσει ότι ένα μονόπετρο το είδε στο δάχτυλο της Μαριλούς Κοζάρη, η οποία και τότε φορούσε καπέλο και προσπαθούσε να μείνει μακριά από την κάμερα.

Όσο για τον κουμπάρο; Ποιοι είναι δε γνωρίζουμε ακόμη, όμως ξέρουμε ποιος δεν θα είναι! Με μια φιλία χρόνων να τους δένει, το όνομα της Φανής Χαλκιά προέκυψε ως πιθανότητα και από την εκπομπή Mega Καλημέρα την προσέγγισαν για να επιβεβαιώσουν την υποψία. "Όχι, δεν το ξέρω εάν είμαι εγώ η κουμπάρα", απάντησε η Λαρισαία Ολυμπιονίκης. "Αυτό που μοιράζομαι με τον Πάνο και του το λέω κάθε μέρα, είναι πως θέλω τόσο πολύ να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος και χαμογελαστός γιατί του αξίζει", συνέχισε τονίζοντας πως είναι μεγάλη χαρά να βρίσκει ο άνθρωπος το ταίρι τους και να πορεύονται μαζί, είναι μόνο ευτυχία, υπέροχο.

Η ώρα η καλή, όποιος κι αν είναι κουμπάρος!