Ξανθιά η Ελένη Φουρέιρα - Η ανάρτηση που αναστάτωσε τους fans της

26.03.2023
Ξανθιά η Ελένη Φουρέιρα - Η ανάρτηση που αναστάτωσε τους fans της
Μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της τόλμησε η Ελένη Φουρέιρα - ή μήπως όχι;

Με γεμάτο πρόγραμμα ως νέα μητέρα, η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε αφήσει για λίγο τα social media από τη στιγμή που έφερε στον κόσμο τον γιο της, αλλά σιγά σιγά επιστρέφει και στην ιντερνετική "κανονικότητα".

Η Ελένη Φουρέιρα γέννησε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία στις 6 Φεβρουαρίου και έχει ήδη ξεκινήσει εντατική γυμναστική για να επιστρέψει στη σκηνή, που τόσο της έχει λείψει, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια.

Ελένη Φουρέιρα: Έτσι είναι η κοιλιά της έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

Η ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο, βέβαια, αναστάτωσε κάπως τους followers της καθώς την είδαν με κατάξανθο μαλλί. Είναι, άραγε, αληθινό;

"Υπερβολικά ξανθό για να είναι αληθινό", γράφει στη λεζάντα η Ελένη Φουρέιρα με, προφανώς, περιπαικτική διάθεση αφήνοντας, φυσικά ανοιχτό το ενδοχόμενο να κάνει τις... δοκιμές της.

{https://www.instagram.com/p/CqQiWY-qrGO/}

Μάλλον παιχνίδια κάνει, όμως, η Ελένη, γιατί αν κρίνουμε από την ακριβώς προηγούμενη ανάρτησή της, πρόκειται για περούκα. "Η ζωή ως εργαζόμενη μητέρα" έγραψε στη λεζάντα η ερμηνεύτρια και μεταξύ των φωτογραφιών που μοιράστηκε είδαμε και μία "ύποπτη".

eleni-foureira.jpg

Ιδου και η ανάρτηση ως είχε στο σύνολό της.

{https://www.instagram.com/p/CqLPRwiK9zr/}

Βέβαια, αν κρίνουμε από τα σχόλια κάτω από την τελευταία "ξανθιά" ανάρτηση, τότε η Ελένη Φουρέιρα έχει το ΟΚ από τους θαυμαστές της για τη μεγάλη αλλαγή. Μένει να δούμε αν την αποφασίσει!

Πάντως, γενικά, η τάση είναι η... "ανάποδη". Διάσημες ξανθιές, μέχρι πρότινος, κυρίες επέλεξαν να σκουρήνουν τα μαλλιά της αλλάζοντας ολοκληρωτικά τον τύπο τους. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η Charlize Theron, η Lilly James και η Hailey Bieber. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου κι άλλες που επέστεψαν στο brunette look αποτάσσοντας το ξανθό.

Τελευταία τροποποίηση στις 26.03.2023 - 20:44