Μαίρη Συνατσάκη: Το ασυνήθιστο όνομα που θα πάρει η κόρη της και ποια θα είναι η νονά της

26.03.2023
Μαίρη Συνατσάκη: Το ασυνήθιστο όνομα που θα πάρει η κόρη της και ποια θα είναι η νονά της
Πανευτυχής νέα μανούλα η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε πως θα ονομάσουν την κόρη τους, με τον Ίαν Στρατή, και γιατί!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατη΄ς υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί στις 5/12/2022 και η ευτυχία τους συμπληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Σήμερα, η νέα μανούλα θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μερικά νέα για το βλαστάρι της και το έκανε, φυσικά, μέσω social media.

Τα νέα αφορου΄ν το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους και ποια θα είναι η νονά της, πράγμα (το δεύτερο, δηλαδή) που ήδη φανταζόμασταν, αλλά ήρθε και η επιβεβαίωση. Και το όνομα αυτής, Ολίβια, λοιπόν, και νονά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

"Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η @dorettapapadimitriou_official )", αποκαλύπτει η Μαίρη Συνατσάκη εξηγώντας πως πρόκειται για ένα όνομα που προέρχεται από το λατινικό oliva "ελιά". "Η ελίτσα μας", γράφει τρυφερά και συμπληρώνει μια ακόμη έννοια που έχει τη σημασία της.

Ο λόγος για τη λέξη όλβος που σημαίνει "ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα". "Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου ♥️", γράφει η περήφανη μαμά και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε.

{https://www.instagram.com/p/CqQEEAQrNXn/}

Νίκος Μουτσινάς για Μαίρη Συνατσάκη: "Έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα"

Οι ευχές έφτασαν με πολλή αγάπη από παντου΄ αλλά η πρώτη που έσπευσε να σχολιάσει ήταν η μέλλουσα νονά, η οποία αποκάλυψε και το δικό της χαϊδετικό παρατσούκλι που της έδωσε η νέα ιδιότητα. "Νονέττα", λοιπόν, η Ντορέττα και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

doretta.jpg

Οι δυο γυναίκες έχουν μια στενή φιλία που τις δένει εδώ και χρόνια και η κουμπαριά ήταν σχεδόν προδιαγεγραμμένη! Με το καλό!