Δεύτερο διαζύγιο για τη Reese Witherspoon, όμως ο χωρισμός είχε έρθει λίγο νωρίτερα

25.03.2023
Δεύτερο διαζύγιο για τη Reese Witherspoon, όμως ο χωρισμός είχε έρθει λίγο νωρίτερα
(Photo by Michael Kovac/Getty Images for Moet & Chandon )
Δυο μέρες πριν συμπληρώσουν 12 χρόνια γάμου, η Reese Witherspoon και ο Jim Toth ανακοίνωσαν, επίσημα, ότι χωρίζουν.

Ύστερα από σχεδόν 12 χρόνια γάμου και ένα παιδί, η Reese Witherspoon και ο παραγωγός/ατζέντης Jim Toth ανακοίνωσαν με ένα κοινό κείμενο στα social media ότι χωρίζουν.

«Έχουμε κάποια προσωπικά νέα να μοιραστούμε… Με πολλή προσοχή και σκέψη πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Έχουμε απολαύσει τόσα υπέροχα χρόνια μαζί και προχωράμε μπροστά με βαθιά αγάπη, καλοσύνη και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα έχουμε δημιουργήσει μαζί», διαβάζουμε στην ανακοίνωση που συνεχίζει λέγοντας πως μεγαλύτερη προτεραιότητά τους είναι ο γιος τους και ολόκληρη η οικογένειά τους καθώς εισέρχονται σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. «Αυτά τα θέματα δεν είναι ποτέ εύκολα και είναι εξαιρετικά προσωπικά. Εκτιμούμε πραγματικά τον σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας αυτή τη στιγμή», ολοκληρώνεται η ανακοι΄νωση την οποία υπογράφουν από κοινού.

{https://www.instagram.com/p/CmmN47MOg68/}

Η Reese Witherspoon θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζεις

Μιλώντας στο Elle σε παλιότερη συνέντευξη, η Witherspoon είχε αποκαλύψει ότι με τον Τoth είχαν γνωριστεί σε ένα φιλικό σπίτι. Ένας πολύ μεθυσμένος καλεσμένος της "την είχε πέσει άσχημα" και εκείνος μπήκε στη μέση. "Τέτοιος άνθρωπος είναι, ένας πραγματικά καλός άνθρωπος", είπε πει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν το 2010, παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα στο ράντσο της Witherspoon στο Ojai της Καλιφόρνια και την ίδια χρονιά γεννήθηκε ο γιος τους, Tennessy

Η Reese Witherspoon ΄έχει ακόμη δυο παιδιά, την Ava (22) -που είναι συγκλονιστικά ίδια με εκείνη- και τον Deacon (18) από τον γάμο της με τον Ryan Phillippe (1999 - 2008). Η τελευταία οικογενειακή φωτογραφία που μοιράστηκαν ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα.

reese-jim_1.jpg

Οι μεγαλύτεροι celebrity χωρισμοί του 2022

{https://www.instagram.com/p/CmmN47MOg68/}

Για τον πολύ κόσμο η είδηση για το διαζύγιο αυτό ήταν ξαφνική, όμως για τους «καλά γνωρίζοντες» ήταν απλά θέμα χρόνου η ανακοίνωση. Η σχέση αυτή φέρεται να είχε κάνει τον κύκλο της και, «απλά, τώρα, άλλαξε τη μορφή της». Τώρα είχαμε και τη δημοσιοποίηση μιας απόφασης που ήταν ειλημμένη, όμως το διαζύγιο είναι απόλυτα φιλικό και οι δυο τους παραμένουν με τις καλύτερες σχέσεις, μια ευρύτερη οικογένεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 25.03.2023 - 19:06