Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη - Αυτό είναι το φύλο του μωρού

05.12.2022
Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη - Αυτό είναι το φύλο του μωρού
Το ζευγάρι βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα με τον ερχομό της κόρης του.

Μητέρα για πρώτη φορά έγινε η Μαίρη Συνατσάκη καθώς γέννησε με καισαρική τομή λίγο μετά τις 7:30 το πρωί. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μαίρη Συνατσάκη γέννησε τελικά με καισαρική τομή λίγο το πρωί της Δευτέρας και φυσικά η ευτυχία του ζευγαριού ξεχειλίζει. Το ζευγάρι βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα με τον ερχομό της κόρης του.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Ίαν Στρατής ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Σε συνέντευξη της η Μαίρη Συνατσάκη είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της: «Ήταν κάτι που συνέβη από πολύ μεγάλη χαρά και επιθυμία, αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία.

Ήμουν από τις γυναίκες που αυτόν τον προληπτικό έλεγχο υπογονιμότητας ωραία θα ήταν να ήξερα να το είχα κάνει στα 25 μου. Στα 33 μου κατάλαβα ότι δεν θα είναι ένας πάρα πολύ ομαλός δρόμος, θα πρέπει κάνουμε κάποια πράγματα, να βοηθήσουμε ή να διορθώσουμε κάποια πράγματα, εννοώ να λύσουμε κάποια θέματα, που λύθηκαν με τον γιατρό.

Με νοιάζει αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης, γιατί όταν είσαι 25 δεν έχεις το μυαλό σου στα 35 και τα 40 σου και έχεις δίκιο να μην το έχεις. Αλλά, όπως πας και κάνεις εξετάσεις αίματος, δες και αυτό το κομμάτι», ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει.