Paul Walker: Η συγκινητική φωτογραφία με την οποία η κόρη του, Meadow, τίμησε την επέτειο θανάτου του

05.12.2022
Paul Walker: Η συγκινητική φωτογραφία με την οποία η κόρη του, Meadow, τίμησε την επέτειο θανάτου του
Έχουν περάσει ήδη εννέα χρόνια από τότε που χάθηκε ο Paul Walker σε τροχαίο δυστύχημα. Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος ήταν 40 ετών όταν «έφυγε», άφησε πίσω του μια κληρονομιά ταινιών, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς σειράς ταινιών Fast & Furious. Και το μοναχοπαίδι του Paul, η Meadow Walker που είναι τώρα 24 ετών και κάνει καριέρα στο modeling, θέλει πάντα να τιμά τη μνήμη του αγαπημένου της μπαμπά με τον οποίο είχε μια σύντομη αλλά εξαιρετικά δυνατή σχέση που δεν θα σβήσει ποτέ.

Η Meadow δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία του μπαμπά της

Στην 9η επέτειο από τον θάνατό του, πριν από λίγες μέρες, η Meadow μοιράστηκε με τους 3,7 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του μπαμπά της όπου τη διδάσκει πώς να παίζει bowling, με τη λεζάντα «9 χρόνια χωρίς εσένα. Σε αγαπώ πολύ, άγγελέ μου.»

Και παρόλο που ήταν μόλις 15 ετών όταν πέθανε ο πατέρας της, ο Paul θα έχει αιώνια επίδραση στην ψυχή του μικρού κοριτσιού του, χάρη στη δυνατή σχέση που έχτισαν όταν ήταν στη ζωή. Η Meadow σημείωσε, «Ήταν σοβαρά ο καλύτερός μου φίλος, ο κολλητός μου, τα πάντα μου». Συνέχισε, «Νιώθω ότι είναι πάντα μαζί μου».

Ήταν η «δίδυμη ψυχή» της

Το μοντέλο εκφράζει συχνά την αγάπη και τη λαχτάρα της για τον μπαμπά της μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει σε ειδικές περιστάσεις, όπως γιορτές και επετείους. Και στα φετινά του γενέθλια, δημοσίευσε: «Χρόνια πολλά στον καλύτερό μου φίλο και δίδυμη ψυχή. Σε αγαπώ για πάντα και μου λείπεις κάθε μέρα».

Έχει έναν μοναδικό τρόπο να τον θυμάται

Η Meadow αποκάλυψε ότι ο μοναδικός τρόπος που νιώθει κοντά στον μπαμπά της είναι να βλέπει τις ταινίες του το βράδυ. Εξήγησε, «Για μένα, μου φέρνει χαρά να μιλάω για αυτόν και να κρατάω το πνεύμα του ζωντανό.» Στην πραγματικότητα, η νεαρή κοπέλα είναι ευγνώμων που ο πατέρας της ήταν ηθοποιός και ότι έχει τις ταινίες του που μπορεί να παρακολουθήσει ξανά και ξανά και πάλι όποτε χρειαστεί. Παραδέχτηκε, «Πάντα λένε ότι το πρώτο πράγμα που ξεχνάς σε κάποιον είναι η φωνή του, οπότε είμαι αρκετά τυχερή που έχω τη φωνή του σε πολλές ταινίες».

Η συγκινητική στιγμή που o Vin Diesel συνοδεύει στο γάμο της την κόρη του αδικοχαμένου φίλου του, Paul Walker

Ο Vin Diesel τίμησε επίσης τον στενό του φίλο

Δεν είναι μόνο η κόρη του Paul που τον θυμάται τόσο γλυκά και στοργικά. Ο συμπρωταγωνιστής του στο Fast & Furious, Vin Diesel, επίσης δεν χάνει ευκαιρία να αποτίσει φόρο τιμής στον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο. Και για την ένατη επέτειο από τον θάνατο του Paul, ο Vin μοιράστηκε μια φωτογραφία των δύο τους, με λεζάντες, «Εννέα χρόνια ... σε αγαπώ και μου λείπεις».

Και η Meadow, η βαφτιστήρα του Vin, σχολίασε τη φωτογραφία λέγοντας: «Οικογένεια για πάντα». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ».