Πάνος Μουζουράκης: "Έπαθα κρισάρα πανικού στον Χατζηνικολάου - Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να ανατιναχτεί"

02.07.2022
Πάνος Μουζουράκης: "Έπαθα κρισάρα πανικού στον Χατζηνικολάου - Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να ανατιναχτεί"
Ο τραγουδιστής και ηθοποιός αποκάλυψε τη δυσάρεστη εμπειρία του όσο μιλούσε στο "Ενώπιος Ενωπίω"

Καλεσμένος στο "Καλό Μεσημεράκι" βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος αποκάλυψε ένα δυσάρεστο περιστατικό κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης με ελαφρύ εγκεφαλικό

"Πριν ένα μήνα είχα κρίση πανικού και δεν ήθελα να βγω στην τηλεόραση. Τώρα όποτε το σκέφτομαι, με ξαναγαργαλά λίγο. Έπαθα μια κρισάρα πανικού στον Χατζηνικολάου. Έβγαινα μέσω Skype για να μιλήσω για τον Σάκη Ρουβά. Εκεί σε έχουν στο Skype για εικόνα και για τον ήχο σε έχουν στο τηλέφωνο. Είχα προετοιμαστεί, βγαίνω στον αέρα, μιλάω μιλάω και κάποια στιγμή μια φωνή μέσα στο κεφάλι μου μού λέει τι κάνεις, θα παρεξηγηθείς που μιλάς τόσο πολύ. Μου λέει δεν έχουμε φρένα και θα τρακάρουμε. Με το που μου το λέει, αρχίζει να χτυπά η καρδιά μου δυνατά και σηκώνομαι από την καρέκλα. Ο Χατζηνικολάου νόμιζε ότι έφευγα" είπε ο ίδιος αρχικά.

"Κάθομαι ξανά κι η καρδιά δεν ηρεμούσε με τίποτα. Κι είπα κοίταξε τι θα κάνεις. Θα τελειώσεις αυτήν την ιστορία που λες τώρα, δεν είναι πολύ αστεία και θα πατήσεις το κόκκινο κουμπάκι γιατί θα μείνεις μπροστά στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να ανατιναχτεί. Έκλεισα τη σύνδεση κι ακούω τον Χατζηνικολάου μέσα στο αυτί μου γιατί δεν είχα κλείσει το τηλέφωνο και μου λέει έλα νόμιζα ότι έκλεισες το Skype" πρόσθεσε.