Αγγελική Νικολούλη: Η Χρύσα Ρώπα ζήτησε να γνωρίσει τον σκηνοθέτη της, τον Σωτηράκη και εκείνη τον παρουσίασε με ένα επικό βίντεο

01.07.2022
Αγγελική Νικολούλη: Η Χρύσα Ρώπα ζήτησε να γνωρίσει τον σκηνοθέτη της, τον Σωτηράκη και εκείνη τον παρουσίασε με ένα επικό βίντεο
"Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη". Ύστερα από εικασίες χρόνων, η Αγγελική Νικολούλη, έδωσε στη Χρύσα Ρώπα, αλλά και σε πολλούς λάτρεις της εκπομπής της ακόμη, μια εικόνα από τον "διάσημο" Σωτηράκη, που "όλο τον ακούμε αλλά δεν τον βλέπουμε ποτέ".

Ακόμη μία ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή (24/6/2022) για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη "Φως στο Τούνελ" και το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την "αυλαία" η "δαιμόνια αστυνομική ρεπόρτερ" ήταν να πάρει τους συνεργάτες της και να γλεντήσουν όπως μόνο εκείνοι ξέρουν.

Η ίδια, μάλιστα, μοιράστηκε και μερικά στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά όπου έριξε κι εκείνη τις... στροφές της!

Λίγες μέρες αργότερα, βέβαια, επανήλθε σε εκείνη τη μέρα απαντώντας με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο σε αίτημα της Χρύσας Ρώπα, η οποία μέσα από τον ρόλο της στη σειρά "Η Τούρτα της Μαμάς", στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε αυτή την εβδομάδα, εξέφρασε το ενδιαφέρον να γνωρίσει τον Σωτηράκη που όνομα έχει και πρόσωπο δεν έχει!

Με ένα απίθανο βίντεο τον παρουσίασε τον σκηνοθέτη της η Αγγελική Νικολούλη, το οποίο παραθέτουμε στη συνέχεια και υπογραμμίζουμε το τέλος της. Επική η ατάκα της Νικολούλη στο τέλος. Ιδού και καλό καλοκαίρι!