Μαρία Σολωμού: Μιλάει για την προσωπική της ζωή, τη δημοσιότητα και το ρόλος της στους "Singles"

02.07.2022
Μαρία Σολωμού: Μιλάει για την προσωπική της ζωή, τη δημοσιότητα και το ρόλος της στους "Singles"
Όσα είπε η ηθοποιός στο "Πάμε Δανάη"

Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη” μίλησε η Μαρία Σολωμού για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, τις άγνωστες σχέσεις που είχε, τον τρόπο με τον οποίο πήρε τον ρόλο της Ράνιας στη σειρά "Singles” αλλά και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte.

Δήμητρα Ματσούκα: "Έχω υποστεί μεγάλη κακοποίηση και αγριότητα από τα media"

Αρχικά, για την προσωπική της ζωή η Μαρία Σολωμού είπε: "Έχω ερωτευτεί όλες μου τις φορές σε όλες μου τις σχέσεις τρελά. Έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει, με έχουν φτύσει, τους έχω φτύσει, με έχουν απατήσει, τους έχω απατήσει, έχουμε κλάψει. Έχουμε κάνει τα πάντα σχεδόν με όλες μου τις σχέσεις. Ήταν πάρα πολύ έντονες όλες”. Μιλώντας για τον Μάριο Αθανασίου, δήλωσε: "Ερωτευτήκαμε τόσο πολύ που έκανα παιδί. Αυτό για εμένα πάει να πει ότι ήταν από τα μεγαλύτερα συναισθήματα και τις σφαλιάρες της ζωής μου. Δεν ξανασκέφτηκα ποτέ να κάνω παιδί και μου είχε ζητηθεί από όλες τις σχέσεις μου. Οι περισσότερές μου σχέσεις ήθελαν γάμο και παιδί. Είχε τελειώσει αυτή η ιστορία και από τους δυο μας κάποια στιγμή. Είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες και κάποια στιγμή μου είπε ο Μάριος 'Μαρία θα φύγω από το σπίτι'. Ήταν σα να μου έλεγε πως αλλάζει πλανήτη. Τον παρακαλούσα. Του έλεγα 'είναι μεγάλο το σπίτι θα μείνουμε εδώ. Δεν θέλω να φύγεις'".

Mente Fuerte - Μαρία Σολωμού: "Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;"

Για τη σχέση της με τον Αλέξη Γεωργούλη, η Μαρία Σολωμού δήλωσε: "Δεν μίλησα πρώτη φορά για τη σχέση μου με τον Αλέξη Γεωργούλη. Είναι γνωστό παντού. Με τον Αλέξη ήμασταν μαζί στη σχολή. Είναι δυνατόν; Τί να πούμε; Εκείνη την εποχή το έλεγαν παντού ότι ήμασταν ζευγάρι. Εντάξει, μείναμε φίλοι. Οι μεγαλύτεροι έρωτές μου δεν μαθεύτηκαν ποτέ και ήταν επώνυμες σχέσεις. Όλοι μας έχουμε μια ντουλάπα με πολύ πράμα μέσα, οπότε γελάω πάρα πολύ όταν διαβάζω δημοσιεύματα "Η πρώτη της σχέση μετά τον Μουζουράκη” ή "Οι μεγάλοι έρωτες” και είναι ο Γεωργούλης, ο Μάριος και ο Μουζουράκης και λέω όχι παιδιά, δεν είναι αυτοί. Είναι άλλοι”.

Για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte είπε: "Δεν είμαστε ζευγάρι αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Δεν δέχομαι σε αυτόν τον χώρο και δεν θα ξαναμπώ στη διαδικασία μετά την τελευταία γνωστή μου σχέση να θεωρηθώ το καινούριο ζευγάρι της πόλης, το πιο ροκ ζευγάρι και το τι ωραίοι που είστε και πως διατηρείτε τον έρωτα και μια εικόνα που παρουσιάζεται δική μου με έναν άλλο άνθρωπο. Όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα”.

Για το τον ρόλο της Ράνιας στους "Singles" είπε: "Έκανα έναν περίεργο τσαμπουκά για να παίξω τη Ράνια στους 'Singles'. Δεν με ήθελαν. Μου έλεγαν πως δεν με θέλουν γιατί ήμουν πολύ όμορφη και πολύ μικρή για να κάνω την κακιά στριμμένη. Τους είπα τότε ότι θα φύγω από το κανάλι και τους είπα θα γυρίσω αλλά θέλω αυτόν τον ρόλο κι έτσι μου τον έδωσαν. Είχα κλείσει αλλού, στον ΑΝΤ1. Τελειώσαμε την 'Απόσταση Αναπνοής' και μου είχαν στείλει 30 σενάρια από το MEGA να διαλέξω τι ήθελα να κάνω την επόμενη χρονιά. Εκτός από αυτό. Εγώ ήθελα αυτό και αυτό έκανα. Δεν με τρόμαξε η αναγνωρισιμότητα που ήρθε από τον ρόλο της Ράνιας. Είμαι από τους ανθρώπους και το λέω με πλήρη σιγουριά ότι η αναγνωρισιμότητα δεν με άλλαξε καθόλου. Αυτό που λέμε ότι καβαλάς το καλάμι, δεν το έπαθα ποτέ”.